A magyar inflációt is áldja meg a pápa, és minősítse csodának

grafika: ellenszel.hu

Ha már erre jár a katolikus főpap, igazán vethetne pár pillantást keresztyén, nemzeti kormányunk értékeire. Javaslunk is néhányat neki, kezdve azzal, hogy áldja meg, és minősítse csodának a magyar inflációt, amely a legnagyobb egész Európában!

Néhány javaslat arról, hogy mit áldhatna meg még nálunk a pápa:

  • Stílusosan ellátogathatna Pápára is, hogy megtekintse Kövér László szülőházát, ahol korábban egy deportált zsidó család lakott. Később aztán a haláltábort túlélő tulajdonosoknak is költözniük kellett, mert egy vöröskatona költözött be helyettük. Ő volt Kövér László nagypapája. Így tehát a szentatya megemlékezhetne a ház előtt a fasiszta- és a kommunista bűnökre egyaránt. (Forrásunk a házról Vágó István Facebook-bejegyzéséből származik.)
  • Fejet hajthatna a pápa az ismeretlen katona mellett „az ismeretlen, kórházi fertőzésben elhunyt magyar” sírja előtt is. Emlékezve mindazokra, akiket a magyar egészségügy vitt a sírba a rossz kórházi körülmények miatt.
  • Végigsétálhatna a lombkorona-sétányon, hogy megtekintse a HIT fáit. azok ugyanis olyanok, mint a kereszténység. Csak az látja őket, aki hisz bennük. Halandó szemnek láthatatlanok.
  • Végül megtekinthetné a magyar köztévé székházát is. Ez az a hely, ami pontosan olyan, mint Szodoma, a bűn városa a Bibliában. Ott ugyanis már minden megromlott, egy igaz embert sem találni. Ha már ott jár, és hatalmában áll, kiürítést követően kénköves esőt is hívhatna rá. Ezzel nagy szolgálatot tenne a magyaroknak.

Várjuk tehát sok szeretettel a pápát a fent megjelölt helyszíneken is! Sok minden látnivaló akad nálunk, de ha mindenre nem is jut ideje e rövidke látogatás alatt, kérjük, a magyar inflációt áldja meg nekünk! Ámen!

loading...