Itt a magyar gyógyszer, ami feloldja Fidesz okozta szorongást

Magyar gyógyszer segíthet a Fidesz okozta szorongáson.

Régóta vártunk már olyan szorongásoldó készítményre, amely képes enyhíteni a Fidesz-KDNP kormány által okozott, idült szorongást. Nagyobb áttörést jelent ez a magyar gyógyszer, mint bármely más egészségügyi találmány.

Az Algofidexin nevű gyógyszer egy teljes választási cikluson át képes elfeledtetni az Orbán-kormány csapásait. Hatóanyaga anti-nerpresszáns csoportba tartozik. Azon túl, hogy hatékony, mellékhatásokat sem okoz.

Vegye könnyedén a kihívásokat, szedjen Algofidexin-t! Ha mi nem győztük meg, nézze meg a forradalmi magyar gyógyszer videós reklámját, amelyben Kunhalmi Ágnes, Gyurcsány Ferenc és Szél Bernadett is helyet kapott!

Vigyázat: ahogy a reklámban is részletesen kifejtik, a forradalmian új gyógyszer tripla erősségű hatóanyag-tartalommal rendelkezik, vagyis nem ajánlott túl sokat bevenni belőle. A 2/3-dal kevesebb gond csak az előírásnak megfelelő adagolás esetén érvényes. Máskülönben fordított hatást érhetünk el vele.

Lehetséges túladagolási következmények:

  • Kényszeres plakátolás a kormánypártoknak
  • Belépés a KDNP-be – az egyik legveszélyesebb eshetőség
  • az Algofidexin-t nagy dózisban szedők körében megfigyelték, hogy a betegek egy része elkezdett Tóth Gabit és Ákost hallgatni. Ez még önmagában nem is lenne kóros, hiszen a rossz ízlés nem tekinthető betegségnek a WHO jelenlegi állásfoglalása alapján. A probléma ott kezdődött, hogy nem a zenéiket, hanem a nyilatkozataikat hallgatták a páciensek.
  • Cini-szindróma: ritka kórkép, amely főként kiégett énekeseket sújt. Az Algofidexin túladagolása esetén a 70 fölötti előadók, állami megbízások reményében teljes átalakuláson mehetnek át, és kormánypártiakká válnak. Ennek egy súlyosabb vállfaja a Győző-baj. Az alacsony IQ-val rendelkező betegeknél kialakuló tünetegyüttes. Hatására a beteg zombiként vonul a békemenet első soraiban.

Összességében elmondható tehát, hogy az Algofidexin alkalmazása az előírt adagolás betartásával biztonságosan alkalmazható. Az ettől eltérő alkalmazás nem javasolt, és veszélyes lehet. A tájékoztatás nem teljeskörű. Bővebb információkért kérdezze meg kezelőorvosát, képviselőjét!

Szeret főzni? Érdeklik a laktató, finom, mégis egyszerű ételek? Nézzen körül az EllenLábason!

loading...