Szájer József egy évvel az eresz előtt vallott identitásáról + VIDEÓ

Szájer József mindig önazonos és identitástudattal bíró politikus volt.
grafika: ellenszel.hu

Szájer József kétarcú életet élt. A külvilág felé a Fidesz iránti totális elkötelezettségét vallotta. A magánéletében pedig kábítószerrel a táskájában indult neki a szexről szóló összejöveteleknek. Később emléktáblát is avattak az eresznél a lecsúszásának tiszteletéül.

Az Ellenszél talált egy videót, ami nagyjából egy évvel az eresz eset előtt készült. Itt Szájer József megvallja az identitását. Nem azt, amelyikre gondolunk, ahhoz sosem volt mersze. Félt, hogy a sajátjai fogják kiközösíteni, és nem jut hely neki a kondérnál.

Arról az állítólagos önazonosságáról és identitástudatáról vallott, ami – alig egy esztendő múltán – kiderült, hogy csak egy hazug kép, amit elénk tárt, hogy becsapjon minket. Nemrégiben pedig azt nyilatkozta, hogy tartsuk tiszteletben, hogy nem közszereplő.

A videónk itt látható:

Annyi titkos perc, annyi hazugság után végül úgy távozott a politikából, hogy mindezért megvetik. Ha (a drogot leszámítva) tényleg önazonosan élt volna, ahogy azt az előadásában elmondja, senki nem csámcsogna rajta.

loading...