Nagyon kínos: egetverő marhaságot csinált Novák Katalin

Egetverő marhaságot csinált Novák Katalin

Egetverő marhaságot csinált Novák Katalin. Családbarát vécét adott át.

Érdekes létesítményt adott át Novák Katalin köztársasági elnök, miközben a „bölcs Brüsszelt” dicsérte. Szerinte jó beruházásra ment a pénz.

Ma megbizonyosodhatunk arról, milyen előnyei vannak az uniós tagságnak, amennyiben a brüsszeli döntéshozók azzal foglalkoznak, amivel foglalkozniuk kell

– mondta Novák Katalin Barcson a mintegy 400 millió forintból kialakított helyi turisztikai központ átadásán. A Fidesz-fülbevalós köztársasági elnök szerint „a beruházás jó példa arra, hogy ha bölcs döntések születnek Brüsszelben, azzal a helyi közösségek és Európa is gazdagodik”. Csakhogy – Novák asszony pechjére – az avatóról készített hivatalos fotók mellett a hétvégén egy másik is elterjedt a Facebookon. Ez azt mutatja be, hogyan is készült el a somogyi, Horvátországgal határos város „turistaparadicsom” vécéje, magyar módra.

Az állami hírügynökség és a város fideszes polgármestere által közölt képeken egy modern turisztikai központ látszik, a közösségi oldalakon körbefutó képen viszont az, hogy az új épület mellékhelyiségében, mosdójában három vécékagyló is helyet kapott egy légtérben, válaszfalak nélkül.

Azt egyelőre nem tudni, hogy egy 400 milliós beruházásnál vajon spórolásból vagy csak egyszerűen hanyagságból történt-e így mindenesetre utólag még furcsábbnak tűnhetnek Koós Csaba Tibor Barcs fideszes polgármesterének méltató szavai is:

„A turisztikai központ kialakításával a város egyik régi történelmi épülete újulhatott meg a Dráva-part egykor legnagyobb forgalmú kikötőjénél, ahol most már nem rakodókra, kapitányokra és kereskedőkre, hanem a tájat felfedezni vágyó, a folyó értékeit szerető és tisztelő látogatókra van szükség.”

1380310.jpg

A turisztikai központ  a hivatalos sajtóanyag szerint egy magyar-horvát, döntő részben európai uniós program részeként jöhetett létre. Az épületben büfé, kerékpártároló és négy lóállás is van a lovas turistáknak. A látogatók interaktív kiállításokon ismerhetik meg a barcsi történelmet, közlekedéstörténetet, kultúrát és hagyományokat. A vécé szokatlan kialakítását nem említették.

Lebuktatták Novák Katalin nagy parádéját: Egy Isten háta mögötti település jelentéktelen főiskoláján szónokolt Amerikában


További cikkeinkért kövesd az Ellenszél Facebook-oldalát is!

loading...