A fideszes államtitkár elszólta magát: Nagy Feróról posztolt – itt még elérhető

A fideszes államtitkár elszólta magát.
Fotó: Menczer Tamás FB-oldala

A „polgári kibeszélőnek” nevezett Budakörnyéki Kommentár műsorának házigazdája, Menczer Tamás fideszes államtitkár osztott meg facebook oldalán részletet a március 23-i beszélgetésből. Nagy Feróról posztolt, úgy véljük, elszólta magát.

Ebben Nagy Feró azt mondta, hogy

„Én egy olyan 6-7 éve jöttem rá a dologra, hogy ki kell állni, és meg kell mondani, hogy: Igen, igen, hölgyeim és uraim, én Fidesz-csicska vagyok. Az. És akkor mi van?”

A vallomásból a fideszes államtitkár sem akart kimaradni, gyorsan hozzátette: „Ezért már megállapodtunk az est elején, hogy most már ketten vagyunk.”

A „nemzet csótánya ezután elmondja, hogyha vitába keveredik valakivel arról, hogy „miért így, meg miért Viktor?”, csak annyit válaszol: „Mondjál egyet, a túloldalról, aki felveszi vele a versenyt.”

A fideszes államtitkár leírta, hogy tekint ezekre az emberekre a kormány

Az államtitkár címe, amit a videónak adott nem egy elütés, hanem a fideszes látásmód maga. Így kezeli a kormánypárt a hozzá közelálló ismert embereket. Fidesz-csicska Nagy Feró, Tóth Gabi, Kovács Ákos és mindenki, aki jó lehetőségeket kap a politikai állásfoglalása miatt. A Fidesznek ők nem többek, mint csicskák, akik kiszolgálják a rendszert. Hoznak a konyhára, de önálló gondolataik nincsenek.

Az is előfordult, ahogy arról az Ellenszél korábban beszámolt, hogy a Tóth Gabinak küldött levelet a Fidesz nagy kampánygurujának továbbította a rendszer.

Itt le is bukott Tóth Gabi, ugyanis kiderült, hogy minden levél, amit kap, a Fidesz kommunikációs stábjához fut be. Eladta a lelkét, vele minden nyilatkozatát. Ezért nyilvánul meg olykor a jobboldali propagandaújságokban a Fidesz aktuális ellenségképét ekézve.

Így született meg például ez az állítólagosan tőle származó nyilatkozat, ami még ragad a narancssárga festéktől:

A fideszes államtitkár elmondta, hogy kik a Fidesz-csicskák

Ahogy ezek az emberek szerződtek a Fidesszel, megszűntek önállóak lenni. Az anyagiakat választották és a csillogást, cserébe megtanultak mindennel egyetérteni, amit a kormány mond, vagy hallgatni bölcsen. Még a levelekre való válaszolás terhét is leveszik a vállukról. Ilyenek voltak régen a fizetett tapsolók, akik feltétel nélkül, pénzért éltették a rendszert.

Most is ugyanez történik. A Fidesz-csicskákat kiültetik az első sorba, ők a rendszer díszpintyei. Annak a látszatnak a mutatása, hogy híres emberek is azonosulni tudnak a kormánnyal. Meghasonlottak, akik a pénzzel és az állami megbízásokkal tudnak azonosulni. Ezt választották. Egyszer majd mindez a Wikipedia-oldalukon is ott fog éktelenkedni. Ez a kollaboráció is a szellemi örökségük része marad.

loading...