Tóth Gabi csúnyán lebukott: olyan helyzetbe került, amit nem tud megmagyarázni a keresztényüldözéssel

Fordulat előtt állunk: jönnie kell a magyar eurónak
Fotó: Ellenszel.hu

Nem lennénk most Tóth Gabi helyében, aki az utóbbi időben teljes mellszélességgel asszisztált a Fidesz bohóckodásaihoz, majd elsírta a nagyvilágnak, hogy azért bántják őt, mert keresztény. Ezúttal erre nem tudja fogni az őt ért negatív véleményeket, hiszen az alábbi esetnek a kereszténységhez nem sok köze van.

A HVG levelet küldött Tóth Gabi hivatalos sajtós e-mail címére, amelyben azután érdeklődtek, vajon mennyi pénzt kaphatott az énekesnő a Szerencsejáték Zrt-től a klipjére. A céget ugyanis szerepeltetik a videó végén a szponzorok között. A levélre nem várt válasz érkezett.

„Tóth Gabi hivatalos weboldalán könnyen megtalálható a sajtó számára kapcsolattartásra megadott emailcím: sajto@tothgabi.hu. Erre küldtük el kérdéseinket szerdán, ám néhány órával később csak a levél kézbesíthetetlenségéről szóló hibaüzenet jött vissza. Eszerint a levél a sajto@tothgabi.hu-ról átirányítva a haffner.adrienn@fidesz.hu-ról pattant vissza, ami meglepő fordulat, hiszen Tóth Gabi oldalán semmi nyoma annak, hogy Haffner Adriennhez, pláne közvetlenül a Fideszhez köze lenne” – írja a HVG.

Haffner Adrienne a Fidesz egyik legnagyobb kampányguruja. Csurka István tanácsadója is volt a portál szerint, valamint Kriza Ákos, Miskolc egykori fideszes polgármesterének segítője. Tóth Gabi e-mailjeit is hozzá továbbítják.

Mindez azt sejteti, hogy az énekesnő valóban eladta a lelkét a Fidesznek, méghozzá olyan módon, hogy még a leveleit is a párt kezeli. Ezek szerint nincs önálló gondolata, minden csupa színjáték, amit a sajtó felé kommunikál, hiszen azt Haffner Adrienne írja helyette a Fidesz e-mail címéről.

Eddig csak sejtettük, most már tudjuk. Vajon mennyibe került egy teljes személyiség? Mennyi a Fidesz tarifája most?

 

loading...