Minden magyar dühbe gurul: ezt a képet most tették nyilvánossá

Fotó: Ellenszel.hu

Minden magyar dühbe gurul attól a képtől, ami most került elő.

Egyre inkább olybá tűnik, hogy Orbán Viktor kormánya teljesen hülyének néz mindenkit: szinte semmit nem segít, a másik oldalon pedig sunyi módon lopja meg az embereket.

A magyar kormány hátrányos szerződést kötött Putyinnal. Emiatt a magyar emberek 50 százalékkal többet fizetnek a palackos gázért, mint tavaly ilyenkor.

A németek viszont függetlenítették magukat az orosz energiától, ezért ott már alacsonyabb a palackos gáz ára, mint a háború kitörése előtt volt. Ez is azt bizonyítja, hogy a rezsiárak növekedését nem a szankciók okozzák. Akinek sikerült leválni az orosz energiáról, jól járt.

Aki ragaszkodik hozzá, az fizethet Putyinnak. Megéri ez a magyaroknak?

Orbán Viktor behódolt Vlagyimir Putyinnak, azt hangoztatva, hogy ha van olcsó orosz gáz, akkor minden jó. Közben kiderült, hogy nincs is olcsó orosz gáz. Orbánék a hétszeresére emelték a rezsit, majd mindenki arcába hazudták, hogy ők havonta 180 ezer forintot adnak a magyar családoknak.

Orbán szerint rendben van, hogy miközben Magyarországon 51 százalékkal többe kerül a palackozott gáz, miközben az orosz energiát leváltó Németországban hát százalékkal csökkent? Szégyellheti magát az egész Fidesz-bagázs!

Korábban a G7 számításai alapján az ellenszél is beszámolt arról, hogy ha Orbánék nem Putyintól veszik a gázt, akkor egy vagyont spórolhatott volna az ország:

Egy vagyont spórolhatott volna Magyarország, ha Orbánék nem Putyintól veszik a gázt


További cikkeinkért kövesd az Ellenszél Facebook-oldalát is!

loading...