Az Országház éttermét nem sújtotta az infláció – íme az árak

Az Országház Éttermét kedvező árak jellemzik.
MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda

Az Országház éttermét nem érték el a brüsszeli szankciók hatásai. Ezen a helyen, egészen pontosan az Országház alagsorában megvédték a politikusokat az áremelkedésektől. Ha mindenhol ennyi lenne az ebéd, fellélegezhetnének a nélkülöző magyarok.

Mielőtt belemennénk a konkrét összegekbe, beszéljünk a képviselői illetményekről! Ezek ugyanis márciustól jelentős mértékben emelkedtek.

Több mint 230 ezer forinttal lett több a képviselői alapfizetés, ezzel 1 547 400 forintra nőtt az alapilletmény. Ez 17,5 százalékos emelkedést jelent.

A képviselőknek ezen túlmenően a plusz juttatásaik is emelkedtek. Így albérlet-támogatásra már havi 542 ezer forintot, irodabérlésre pedig közel 1,1 millió forintot igényelhetnek az Országgyűlés Irodájától.

Ezen számok ismeretében bemutatjuk a pár nappal ezelőtti étlapot.

Az országház éttermét nem sújtotta az infláció: az árak nagyon kedvezőek.
Fotó: ellenszel.hu

Az Országház éttermét mindig a jó árakról ismerhettük meg. Ez az a hely, ahol nagyszerű minőségben étkezhetnek a képviselők, a frakciók munkatársai és a Ház egyéb munkatársai.

Néhány évvel ezelőtt még a fentinél is kedvezőbben voltak az árak.

Régen is olcsón lehetett étkezni az étteremben.
Kép forrása: orszaghaz.hu

Jó ebéd és jó bor jellemzi az Országház éttermét

A világ számos országában drog- és alkoholtilalom van a parlamentekben. Olyan is van, ahol ezt keresőkutyákkal ellenőrzik. Itthon azonban szabadon ihatnak munkaidő során is a képviselők. Ne sajnáljuk tőlük!

A jó munkához szüksége van a szervezetnek energiára. Fontos tehát, hogy a képviselők bőségesen és jó áron étkezzenek. Meg kell értenünk, hogy ők azért munkálkodnak nap mint nap, hogy nekünk olcsóbb legyen a kenyér. Számos eredményt értek el mostanra. Nekik például már jóval olcsóbb. Kipróbálják magukon, mielőtt az országon tesztelnék, hogy milyen is ez.

Addig pedig a farhát (hacsak a NAV el nem árverezi) minden magyar embernek árstopos termék marad.

loading...