Közkedvelt polgármester-jelölttel állt elő a DK Újpesten

Közkedvelt polgármester-jelölttel állt elő a DK Újpesten. Vele legyőzhető a Fidesz 2024-ben.

Trippon Norbertet jelöli a DK Újpest polgármesterének, akit Déri Tibor jelenlegi polgármester is támogat.

Újpest alpolgármesterét, a második alpolgármesteri és ötödik önkormányzati képviselői ciklusát töltő dr. Trippon Norbertet indítja a DK az önkormányzati választásokon. A DK újpesti várospolitikusának polgármester-jelöltségét Déri Tibor jelenlegi újpesti polgármester is támogatja. Alkalmasságát négy másik ellenzéki párt újpesti képviselői is hangsúlyozták korábbi nyilatkozatukban.

A DK szerint dr. Trippon Norbert a legalkalmasabb jelölt Újpest vezetésére. Tapasztalt önkormányzati politikusként már több mint 20 éve szolgálja az újpestieket és hivatásának tekinti a városvezetést. A 43 éves, jogász végzettségű Trippon nős, kétgyermekes édesapaként és lokálpatriótaként mélyen tiszteli Újpest hagyományait és szellemiségét. Számtalan újpestivel ismerik egymást személyesen is.

Olyan kezdeményezések és projektek fűződnek a nevéhez, mint például Budapest egyik legszebb főterének kialakítása az újpesti Szent István téren, a Virágváros-program, az Újpesti Közterület-felügyelet megalapítása, közel 3000 fa ültetése, az országos hírnévre szert tevő első Újpesti Levendulapark, valamint a jelenleg is épülő, közel 9000 négyzetméteren megvalósuló Főtér-park.

A Demokratikus Koalíció sok sikert kíván dr. Trippon Norbertnek, aki a garanciája Újpest további fejlődésének, zöldülésének, és annak, hogy az újpestiek büszkék lehessenek az otthonukra! – áll a DK közleményében.


További cikkeinkért kövesd az Ellenszél Facebook-oldalát is!

loading...