Lagzi Lajcsi levelet küldött Novák Katalinnak

Galambos Lajos nem érzi jól magát, ki akar jutni a börtönből

Lagzi Lajcsi levelet küldött Novák Katalinnak.

A börtönbevonulás okozta elkeseredettségében visszaadja minden kitüntetését, díját és díszpolgári címét Galambos Lajos mulatóssztár, írja a Blikk.hu. Először a két legnagyobb kitüntetésével kezdi:

visszaküldi a Magyar Köztársasági Érdemrend Tisztikeresztjét és Lovagkeresztjét Novák Katalin köztársasági elnöknek.

Galambos a lapnak azt nyilatkozta, bízik benne, hogy be tudja bizonyítani ártatlanságát, és hogy ügye lezárta után a díjak visszajutnak hozzá.

Lajcsi a Nováknak címzett borítékot kézzel írta meg, a feladóhoz a nevén és a címén kívül odarajzolt néhány hangjegyet, valamint odaírta: „Szervusz itt a Dáridó”.

Galambos Lajost és társait először 2015-ben vádolták meg víz-, gáz- és áramlopással. 2022. december 7-én 3 év 6 hónap szabadságvesztésre és 4 év közügyektől eltiltásra ítélték. Azóta védője halasztást kért a szabadságvesztés büntetés megkezdésére, amit márciusban első fokon elutasítottak.

Mindenét eladja

Huszonkét szobás budai villája után vidéki birtokát is árulja a víz-, gáz- és áramlopásért elítélt Galambos Lajos a Pénzcentrum szerint. A zenész decemberben nyilatkozta, hogy eladja mindenét. Csütörtökön az állami kitüntetéseit is visszaküldte Novák Katalin köztársasági elnöknek. Most úgy tűnik, tényleg készen áll leszámolni a múlttal.

Mocsai birtokán egy netes hirdetésben próbál túladni ötmilliárd forintért.

Az ingatlanról azt írják: egy több mint százéves őspark és egy több száz éves tó ölelésében helyezkedik el Boldogasszonypusztán. Közel ezer négyzetméteres lakóterülettel, van benne kandallótól házi könyvtáron, borospincén, szaunán és képgalérián át helikopter-leszállópályáig és szökőkútig minden. Sőt, lovagolni, vadászni, halászni és íjászkodni is lehet itt.

Az új lakónak csak azt kell kitalálnia, a tízállásos garázs melyik részébe szeretne parkolni, és az őrtoronyban vagy a szibériai rönkvendégházban akar-e aludni. A „páratlan befektetési lehetőségként” jellemzett birtokot a hirdetésben részleteiben is taglalják – mindenhol gondosan kihangsúlyozva, hogy van víz, gáz és áram.

A Lagzi Lajcsi néven elhíresült zenészt és társait először 2015-ben vádolták meg víz-, gáz- és áramlopással, majd tavaly decemberben 3 év 6 hónap szabadságvesztésre és 4 év közügyektől való eltiltásra ítélték. Azóta védője halasztást kért a büntetése megkezdésére, de ezt elutasították.


További cikkeinkért kövesd az Ellenszél Facebook-oldalát is!

loading...