Nem káprázik a szemed, tényleg ezt írta a Momentum elnöke

A Momentum elnöke virágmagot oszt.
Kép forrása: Gelencsér Ferenc Facebook-oldala.

Gelencsér Ferenc a Momentum elnöke. Azért írjuk le, mert nem biztos, hogy mindenki ismeri őt. Túl sok politikai érdem nem fűződik hozzá, vagy ami igen, az sem túl pozitív. Most azonban kiderült, hogy nagy géniusz. Ő legalábbis ezt állítja magáról.

Az ATV.hu szúrta ki, hogy a Momentum elnöke nőnapi köszöntőjében édesanyját és önmagát élteti. Valahogy képes volt elérni, hogy a nőnap is róla szóljon. Szerinte ugyanis elképesztő lexikális tudása és morális tartása van. Tehát egy géniusz. Egy új Orbán Viktor, akinek már csak idő kell, hogy kiteljesedjen.

„Főállású anya, főállású közalkalmazott, főállású kultúraszervező. Nincs annyi óra egy napban, ahány főállást elvitt a hátán. Elképesztő lexikális tudást és morális tartást köszönhetek neki. Nélküle nem jutottam volna el oda, ahol most tartok az életben” – hálálkodott a Momentum politikusa.

Gelencsér kitört a nőnapi virágos köszöntések sablonos táborából, és a következőképp kezdte bejegyzését:

A Momentum elnöke nem sablonos.

Nagyon szép gondolat, de nem sokkal később a következő bejegyzést látjuk ugyancsak tőle.

A Momentum elnöke virágmagot oszt.

A Momentum elnöke tehát, miután megállapította, hogy elképesztő lexikális tudása és morális tartása van, azt mondta, hogy nem akarja letudni a nőnapot egy-egy virágos jelenettel. Nem sokkal később azonban egy virágos jelenet keretében Donáth Annát kezdte el népszerűsíteni, mindezt a nőnap keretében.

Annyi biztos, hogy azért nem kell Gelencsérnek pszichológushoz járnia, mert nincs elég önbizalma. Ez az önjellemzés és az egyik pillanatban ezt mondom, a másikban azt, nagyon hajaz az ifjú Orbánra, aki magáról úgy fogalmazott „mindig volt egy kis skizofrén hajlamom.”

loading...