A Momentum elnöke nekiment a kormány által megalázott DK-s polgármestereknek

Momentum elnöke
Forrás: Gerencsér Ferenc FB-oldala

Gelencsér Ferenc ezúttal a DK-s polgármestereket kezdte szapulni, amiért a nem a Fidesz kottájából játszottak. A fogadtatása azonban korán sem volt pozitív.

„Két és fél évig voltam alpolgármester. Egy megválasztott képviselőnek mindenkit képviselnie kell, függetlenül attól, hogy az illető hova szavaz. Ez a munkája. Ez a kötelessége.

Egy kerületi polgármester elsődleges feladata a kerület lakosságának képviselte. Úgy tűnik, ma Budapest polgármesterei közül ezt sajnos nem mindenki gondolja így” – írja Gelencsér.

A komment szekcióban azonban nem hagyták szó nélkül a momentumos politikus megnyilvánulását.

„Szerintem meg ezzel a gondolkodásmóddal már az alpolgármesteri kabát is nagyon nagy volt Rád, a pártelnöki meg kifejezetten lötyög rajtad” – írta Gelencsérnek a DK-s Lakos Imre.

„Ha a kerületi polgárok azt gondolnák, hogy a polgármester feladata a kormánynak való pitizés, akkor fideszest választottak volna. Ha a polgárok azt gondolnák, hogy az országgyűlési képviselők dolga az ellenzéki pártok piszkálása és a kormányzati hazugság terjesztése, akkor fideszest választottak volna” – írta Arató Gergely.

A kommenteléshez Varga Zoltán is csatlakozott:

„Gelencsér Ferenc, felettébb érdekes kedves Ferenc, hogy érveidet – „Az emberek pártérdekeken túlmutató képviselete” – a DK-s polgármesterek fölött, mint valami ostort suhogtatod, míg ugyanezzel a lendülettel az országot kifosztó, ember-, és ember, önkormányzat-, és önkormányzat között sunyi politikai és pártérdek alapján nivelláló Orbán kormányt viszont tapintatosan és szempilla rebegtetve felmented. Ez a tipikus és ezerszer eljátszott áldozathibáztatás. Gratulálok”

A Momentum elnöke sokadjára siklott olyan vágányra, ahol végül a Fideszt mosdatja, míg magát lejáratja…

 

loading...