Dobrev Klára és Gyurcsány Ferenc újra együtt lépnek színpadra

Dobrev Klára és Gyurcsány Ferenc egy színpadon állnak majd

Dobrev Klára és Gyurcsány Ferenc hosszú idő után először fog egy színpadon állni a DK március 15-i rendezvényén. Dobrev Klára közelmúltban teltházas rendezvényeket hozott össze Pécsett és Miskolcon egyaránt.

A Demokratikus Koalíció idén a budapesti Egyetem téren tartja meg március 15-i rendezvényét, amely hosszú idő után az első alkalom lesz, hogy egy színpadon mond beszédet Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke, és Dobrev Klára árnyék-miniszterelnök.

„Meg fogjuk mutatni, hogy nem engedünk a ’48-ból és nem engedünk az európai Magyarországból, nem adjuk fel az ezeréves álmunkat! A rendezvényre szeretettel várunk mindenkit, aki szemben áll az Orbán-rendszerrel” – írja közleményében a DK.

A magyarok ezeréves álma, hogy Európához tartozzunk és úgy éljünk, mint az európaiak. Erről szól a közös múltunk, ez tartotta bennünk a lelket az államalapítástól a zivataros századokon, szabadságharcokon és forradalmakon át egészen az uniós csatlakozásunkig. Elődeink éltek és haltak ezért, életüket adták a szabad sajtóért és a törvény előtti egyenlőségért. Mi, magyarok szabadságot és európai jólétet akartunk, ez pedig nem változott. Szerintünk ma is ezt jelenti magyarnak lenni: nem adjuk fel az ezeréves álmunkat, nem engedünk a ’48-ból és nem engedünk az európai Magyarországból!

Ma sem lehet más célunk, mint hogy elhozzuk a reményt! A reményt az Európához tartozásra és az európai Magyarországra! Tarts velünk március 15-én, és vegyél részt személyesen a DK eseményén, amelyen most először Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke, valamint Dobrev Klára árnyék-miniszterelnök is egyaránt felszólalnak!

Helyszín: 1053 Budapest, Egyetem tér
Időpont: Március 15., szerda, 15 óra
Te hozd el családtagjaid és barátaid, mi pedig elhozzuk a reményt!” – írják.

loading...