Melyik a legjobb POS terminál futárszolgálatok számára?

Close-up image of woman paying with credit card in cafe

A POS terminál nem csak a vásárlók egyszerűbb fizetési lehetőségének biztosítása miatt fontos, hanem törvényi kötelezettség is, hogy a bankkártyával való fizetés, mint opció rendelkezésre álljon a futárszolgálatok esetében. Egy biztos, a futárok számára döntő fontosságú, hogy mobil bankkártya olvasót tartsanak magunknál. A hatalmas kínálatból nem könnyű kiválasztani az ideális típust, azonban nem is lehetetlen egy kis segítséggel, melyet az alábbiakban megadunk.

Mozgó üzlet = Mobil bankkártya olvasó

Mielőtt még konkrét típusok közül kezdenénk válogatni, mindenképp tudni kell, hogy helyileg hol történik a fizetés, tehát hol van szükség a POS terminálra. A mozgó üzletek esetében, amibe a futárszolgálatok is beillenek, általában minden egyes fizetés más és más helyszínen zajlik, ezért fontos, hogy a bankkártya olvasó mobilis legyen. A Novopayment szerint ilyen esetben inkább egy hordozható POS terminállal járnak jobban.

A mobil bankkártya olvasók egyik fő jellemzője az asztali verziókhoz képest, hogy jóval könnyebb, kisebb súllyal rendelkeznek, ezért egyszerűen lehet őket hordozni. Másrészt erős akkumulátorral vannak felszerelve, ezért töltés nélkül is használhatók egy ideig. Gyakorlatilag nem a vevő megy a fizetési ponthoz, hanem a fizetési pont megy a vevőhöz.

Novopayment POS terminálok

Az A920 POS terminál elsősorban a rendkívül erős akkumulátora miatt lehet jó választás, ugyanis ritkán kell tölteni, hosszú időn keresztül kiváló teljesítményt nyújt. Ráadásul rendkívül elegáns megjelenéssel rendelkezik.

Az S920 POS terminál szintén ideális futárszolgálatok számára, ugyanis kifejezetten olyan szektorok számára lett kifejlesztve, melyek esetében a mobilitás a fő jellemző. A készülék természetesen egyszerűen hordozható, illetve az akkumulátorra sem lehet panasz, hiszen egyetlen töltéssel hosszú időn keresztül használható.

A D220 POS terminál esetében, ami rögtön feltűnik, hogy mennyire kicsi készülékről van szó. Ez viszont semmit sem vesz el érdemeiből, ugyanis annak ellenére, hogy a piacon ez a legkisebb és egyen legkönnyebb bankkártya terminál, egyszerű és pontos használat jellemzi. A készülék nem rendelkezik nyomtatóval. Nagy előnye, hogy kicsi, modern és ráadásul zöld.

Az A80 POS terminál asztali és mobil kártyaolvasóként egyaránt tud funkcionálni. Elsősorban sokoldalúságának köszönhető nagy népszerűsége. Strapabíró és nagy teljesítményű készülék, ezért a forgalmas időszakokban is kiválóan helyt áll.

Így is nehéz a választás?

Elképzelhető, hogy a döntés még az egyes típusok alapos tanulmányozását követően sem születik meg. Ekkor célszerű a Novopayment szakértő csapatának segítségét kérni. A szakemberek minden felmerülő kérdésre készségesen válaszolnak, illetve egyedi árajánlat elkészítésével igyekeznek megkönnyíteni a döntést, mely a vállalkozás igényeire van szabva.

 A POS terminál kiválasztása előtt érdemes alaposan tájékozódni, különösen a hűségidő, a szerződési feltételek és a rejtett költségek kapcsán.

loading...