Valaki nagyon berúghatott a Fidesz-irodában, mutatjuk, mit posztolt

Valaki nagyon berúghatott a Fidesz-irodában
Kép forrása: Orbán Viktor Facebook-oldala

Tél, tavasz, nyár, ősz. A négy évszak egymásutánja fűzi át az életünket. A klímaváltozás miatt elképzelhető, hogy nem ebben a sorrendben következnek majd. A Fidesz megelőzte az ökológiai katasztrófát is, elébe ment a dolgoknak. Valaki nagyon berúghatott a Kormány bejegyzésének közzétételénél, ugyanis meghirdették a gyermekvédelmi törvényt őszre.

Most tél múlt, jön a tavasz. Hátra van még a nyár is ősz előtt. A Fidezs-KDNP „133 bátor embere” a parlamentben ül. Ha annyira fontos a fiatalok védelme, miért kell őszig várni ezzel? Talán vannak olyan jobboldali politikusok, akiknek ki kell lépniük a tizenévesekkel folytatott viszonyból a törvénymódosítás előtt?

A Fidesz megpróbál felülni egy olyan lóra, ami párthovatartozástól függetlenül sokakat felháborított. Az Ellenszél ugyanúgy cikkezett a pedagógiai asszisztensről, mint ahogy a kormánypárti média. Elfogadhatatlannak tartjuk, a gyermekek védelme a legfontosabb. Ez a hazug, álszent kormány azonban „szentnek és sérthetetlennek” jellemezte a gyerekeket. Igazuk van! Miért kell őszig várni vajon?

Valaki nagyon berúghatott a Fidesz-irodában

A családbarátnak hazudott kormány megvárja, amíg eltelik a tavasz és a nyár. A hulló falevelekkel együtt terjesztik majd elő a képviselők a törvényjavaslatot. Addig pedig nyugodtan kihasználhatja a 14 éves gyermekeket egy tanár. A kormánynak nem számít. Valakit védenek ezzel? Ki lehet az új Kaleta a Fideszben?

Valami itt nagyon nem stimmel. Tudhatnak valamit amit mi nem. Valaki nagyon berúghatott a Fidesz-irodában. Valakit elkezdhetett mosdatni?

loading...