Apám kettéhasított volna – nyílt levél az efebofil tanárnak

Apám kettéhasított volna. Nyílt levél a tanárnak.
15 éves szeretője van az egykori tanárnak.

Kedves Bite Zsolt! 30 éves vagyok. Ha te lennél a párom, maximum azt mondanák az emberek, hogy miért ezzel a dagadt kopasszal járok. Ha viszont 15 évesen hazaviszlek bemutatni, apám kettéhasított volna, pedig elfogadó ember.

Tanult ember létedre annyira nyomorult vagy, hogy nem fogod fel, miért utál egy ország. Ha lenne egyszer gyereked, és a 14 éves lányod hazaállítana egy 40 éves hústoronnyal, ne magyarázd meg nekem, hogy megkérdeznéd, mit iszik, és nem küldenéd el a búsba. Ha szívélyesen fogadnád, akkor pedig egy hibbant, beteg elme vagy.

Nem érdekel sem a jogszabályi környezet, sem a süket dumád az efebofíliáról! Bejönnek a 15-18 évesek? Igen, vannak korán érő lányok-fiúk, megnézed őket, oké. Az már nem oké viszont, hogy szerelmi kapcsolatba kerülsz velük. Azért nem, mert aki ilyen fiatalon 40 évesekre bukik, annak nem a szerető hiányzik, hanem az apakép. A gondoskodó felnőttért kapálózik, aki törődik vele. Te pedig kihasználod, és szexuális tárgyként tekintesz rá. Szereted? Akkor miért nem hagyod felnőni? Miért nem mondod azt, hogy várjatok pár évet, amíg ő is megérik? Ha utána is így gondolkozik, valóban megfontolt döntést hoz, ha veled jön össze.

Apám kettéhasított volna, de ezzel nincs egyedül

Tudod, nemcsak a magánéleted miatt haragszom rád. Azért is, mert te vallod magad melegjogi aktivistának, mikor úgy alávertél az LMBTQ-embereknek, hogy most mi szívunk miattad. Nem mindenki olyan elmeroggyant, mint te. Mindig is fontos volt számomra a gyerekek védelme, és ebbe vastagon beletartozik az is, hogy nem manipulálok szerelembe egy 14-15 éves gyereket. Azért nem, mert rohadtul nincs rendjén.

Találtál magadnak egy bekezdést a BTK-ban, és most arra vered magad. Bújhatsz a jogszabályok mögé, és lehet, hogy a rendőrség nem visz el, de attól még egy erkölcsi hulla maradsz. Ismerve egynéhány honfitársunk vehemenciáját, nem lepődnék meg, ha téged megagyalnának egy sötét sikátorban. Csak az a baj, hogy ha ezentúl látnak egy meleget az utcán, a te pofád jut majd eszükbe, és megverik őt is.

A melegjogi aktivizmus legnagyobb ellensége vagy. Tálcán kínáltad az LMBTQ-közösséget a Fidesznek. Ellenségkép voltunk eddig is, de most te manifesztáltad ezt a debella valóddal. Köszönjük szépen!

Jabronka Richárd

loading...