Orbánt megszégyenítették: az osztrák kancellár leiskolázta

Orbánt megszégyenítették

Orbánt megszégyenítették: az osztrák kancellár leiskolázta. A magyar miniszterelnökkel ellentétben a sokkal tehetősebb Ausztria vezetője nem herdálja luxusutazásokra az adófizetők pénzét. Karl Nehammer menetrend szerinti járattal utazott el Marokkóba egy találkozóra.

Az esetet kiszúró Hadházy Ákos így ír a történtekről:

„A csóró osztrákok kancellárja menetrend szerinti járattal vonszolta el magát Marokkóba, a belügyminiszterével együtt. Ráadásul túlfoglalás miatt a delegáció több tagjának hiába volt jegye az Austrian Airlines járatára, lemaradtak. Így a kancellár kíséretének több tagja átszállással érkezett Marrákesbe…

Szegény sógorok, még egy katonai luxusjetre se futja nekik, látszik, hogy a Nyugat haldoklik. Orbán megígérte, hogy utolérjük Ausztriát, és lám (mondjuk egy haldoklót nem nagy dicsőség  utolérni)!

Arról ne is beszéljünk, hogy mi az, hogy csak Marokkóba utazott Herr Nehammer, amellyel már 240 éve van diplomáciai kapcsolatuk? A szorgalmas Herr Szijjártó bezzeg a Maldív-szigetekre is elrepült, ahol még soha nem járt magyar hivatalos delegáció. És amilyen profi, honvédségi luxusgéppel ment, minimum 60 millióért. Nem is késte le senki a gépet!

A szenvedő osztrákok utazásáról itt olvashat: 

 https://www.heute.at/…/kanzler-nehammer-reist-heute-in…  „

loading...