Sebián-Petrovszki László: Milyen bulit csapott Szijjártó Péter a Magyar Honvédség repülőgépén?

A DK feljelentést tesz, mert a vasat is kilopják a vasbetonból Orbán Viktor barátai

Sebián-Petrovszki László: Milyen bulit csapott Szijjártó Péter a Magyar Honvédség repülőgépén, amelynek egyik útján 5,5 millió forintot ettek és ittak el?

Botrányosan bőkezűen bánik a magyar emberek pénzével az Orbán-kormány:

több százmillió forintot utazgatott el a világban a Magyar Honvédség repülőin Orbán Viktor és Szijjártó Péter.

Eközben összesen 106 millió forintot interneteztek el ezeken a hivatalos útnak titulált kirándulásokon. Volt olyan út, amelyen 5,5 millió forintot ettek és ittak el néhány óra alatt Szijjártóék a egyik luxusgép fedélzetén.

A Demokratikus Koalíció parlamenti írásbeli kérdésben vár választ arra Szijjártó Pétertől, hogy mi került több mint százmillió forintba az internetezésen a Magyar Honvédség repülőgépein utazgatva, továbbá mit evett és ivott, illetve mivel töltötte az időt a munkatársaival a magyar emberek kontójára 5 és fél millió forintért egyetlen repülőút alatt.

A magyar embereknek kijár a magyarázat arra, hogy mi szükség volt a hivatalos utakon ekkora luxusra és pazarlásra. Választ kell kapnunk arra is, hogy mi szükség volt ilyen mennyiségű, sokszor egzotikus országokba tett, kontinenseken átívelő magánrepülős utazásra. Ezeknek az utaknak mi volt a kézzel fogható céljuk és eredményük.

A DK szerint mára az Árnyékkormány maradt Magyarország egyetlen reménye arra, hogy a magyar emberek pénzéből a kormány egyetlen politikusa se utazgathasson a világban luxuskörülmények között.

Érdekes: Amerikában nem építhetik meg a város mellett, a sivatagba vitték az akkugyárat

Magyarországgal ellentétben az USA-ban nem építhették meg a város mellett: a sivatagba vitték az akkugyárat.


További cikkeinkért kövesd az Ellenszél Facebook-oldalát is!

loading...