Csatlakozott az LMP a DK sajtótájékoztatójához

Csatlakozott az LMP a DK sajtótájékoztatójához.

Csatlakozott az LMP is a Demokratikus Koalíció sajtótájékoztatójához. Varga Zoltán DK-s parlamenti képviselő, a Népjóléti Bizottság elnöke és Gy. Németh Erzsébet szociális és nyugdíjügyi árnyékminiszter hirdették meg a sajtótájékoztatót.

10%-os nyugdíjkorrekcióval, és 100 ezer forintos támogatással segítené a nyugdíjasokat a DK. Erről korábban már az Ellenszél is beszámolt. A Fidesz számára annyira nem fontos ez a téma, hogy meg sem jelentek a Népjóléti Bizottság ülésén – ebből is látszik: amíg a Fidesz van hatalmon, addig a megélhetési válság is velünk lesz!

„Mi tudjuk a kiutat a megélhetési válságból, tudjuk, hogyan hozzuk el az európai jólétet: ezért az Árnyékkormány Magyarország egyetlen reménye, hogy minden nyugdíjasnak méltó időskor járjon” – mondják a DK képviselői.

Nézd meg videón Varga Zoltán és Gy. Németh Erzsébet szociális és nyugdíjügyi árnyékminiszter közös online sajtótájékoztatóját, amelyhez csatlakozott az LMP is.

További híreinkért kövess minket a Facebookon is!

Ha meguntad a politikát, nézz körbe az Ellenszél társult főzős oldalán, az EllenLábason is! Sok, nagyszerű videóval és recepttel várunk.

loading...