A Momentum szerint a hazug Hajnal Miklós nem lehet országgyűlési képviselő?

Hajnal Miklós

A Momentum most már fizetett hirdetésben támadja szövetségesét, amellyel közös listán indultak, a Demokratikus Koalíciót. Hazugsággal vádolják Ráczné Földi Juditot, miközben nem ő, hanem éppen a momentumos Hajnal Miklós hazudott magának diplomát.

A DK-s Ráczné Földi Judit sosem volt off-shore cég tulajdonosa, aláírási joga volt egy cégben, és erről a jogáról azonnal lemondott, ahogy elindult az ellenzéki pártok előválasztásán. Ráczné közös listán szerepelt a Momentum összes mai képviselőjével, akkor nem emeltek ellene kifogást.

Az ellenzéki pártok között eddig nem volt divat, hogy egymás személyi döntéseit bírálják. Korózs-videó, Tordai Bence, meglehet, szabálytalan házépítése, Hajnal Miklós hazugsága a diplomájáról, a többi részéről kommentár nélkül maradt. Ez azért volt így, mert minden párt maga vállalja döntései következményeit.

A Momentum felrúgta ezt a megállapodást. Olyannal vádolja Ráczné Földi Juditot, amit nem követett el, miközben Hajnal Miklós oxfordi diplomát „füllentett.”

A Momentum fizetett hirdetése szerint hazudozó politikusnak nincs helye a Parlamentben. Ezek szerint a Momentum eltávolítja a frakciójából Hajnal Miklóst.

De meglehet, inkább arról van szó, hogy a Momentum megpróbálja megállítani a DK erősödését, és a Momentum csökkenését.

A módszer és az ár nem számít.

loading...