Ne más „pimpijével” verje a csalánt: a DK politikusa helyre tette Orbánt

Ne más pimpijével csinálja Orbán a fesztivált
Kép forrása: MTI

Varga Zoltán, a Demokratikus Koalíció parlamenti képviselője nem finomkodott az ATV-nek adott interjújában. Mostanra már a népszerű videós közösségi oldalra, a TikTok-ra is felkerült az a bizonyos részlet, amelyben a politikus felszólítja Orbán Viktort, hogy ne más „pimpijével” verje a csalánt.

A videó itt tekinthető meg:

@atvhu

Eldurrant egy pimpizés a híradóban ?? #magyar #nekedbe

♬ original sound – ATV Magyarország

Mióta teszi ezt Orbán más pimpijével?

Varga Zoltán véleménye érthető, és szofisztikált. Minden bizonnyal a tervezett debreceni akkumulátorgyár területén élők ennél keményebben fogalmaztak volna. Ahogy arról az Ellenszél is beszámolt, többekben merült fel az igény, hogy Hatvanpusztára is kellene tervezni egy ilyen gyárat.

Mióta is van ez így? Megkérdeztük a mesterséges intelligenciát. Íme a válasza:

Orbán Viktor már régóta ellentmondásos politikai figura Magyarországon, és az elmúlt években a nemzetközi közvélemény és a civil szervezetek szerint is egyre inkább korrupt és autoriter vezetőnek tartják. Az ő irányítása alatt a magyar demokrácia és a sajtószabadság visszaszorult, ami aggodalmat váltott ki Európában és a világban is. Ezzel párhuzamosan a kormányzat üzleti érdekcsoportoknak kedvez, és a gazdasági növekedés is lassuló tendenciát mutat.

Mások pimpijével veri a csalánt Orbán
Fotó: Ellenszél

Azt is megkérdeztük, hogy vajon a pimpizés igaz-e. Erre ezt válaszolta a gép:

Nem helyesen fogalmazva, hogy „veri a csalánt”. Azt lehet mondani, hogy a kritikusok szerint Orbán Viktort autoriter módszerekkel irányítja a magyar kormányt, ami megkérdőjelezi a demokrácia működését, és a közpénzeket üzleti érdekcsoportok javára használják. Az ilyen kormányzati gyakorlatok miatt Orbán korruptnak és a magyarországi vezetők között nem a legjobbnak tartott politikusnak számít.

más pimpije, válasz
fotó: Ellenszél

További cikkeinkért látogasd meg a Facebook-oldalunkat is!

loading...