Akkumulátorgyárat Hatvanpusztára: ezt kéri a lakosság

Akkumulátorgyárat Hatvanpusztára
Kép forrása: Partizán

Akkumulátorgyárat Hatvanpusztára: ez a jelszó kezdett terjedni az interneten. Különféle közösségi oldalakon jelent meg az igény, hogy ha már olyan biztonságos és nem zavarja a napi életvitelünket, akkor az Orbán-birtok mellett biztosan szívesen fogadnák annak felépülését.

Erről a birtokról beszélünk, ami a 444 videójában látható:

A birtokon egyébként hetekig lehet kibírni a külvilágtól elzárva. Húsz beállásos vendégparkoló, orangerie, üvegház, portaépület, angol- vagy tájképi kert – egyebek mellett extra kényelmi és esztétikai extrák is épülnek Hatvanpusztán a Hvg.hu cikke szerint.

Jó volna, ha ezen a gyönyörű területen elindulhatna egy igazi fejlődés, ami kezdetben egy akkumulátorgyárat Hatvanpusztára álmodna meg. Ahogy arról korábban az Ellenszél is beszámolt, vasvillával, ásóval tüntetnek Debrecenben a kínai gyár épülése ellen.

A kormányzati sajtó eközben arról cikkez, hogy az akkumulátorgyár mindenki számára biztonságos, attól nem kell tartania a lakosoknak. Ha ez így van, nem igazán lehet akadálya a hatvanpusztai elképzelésnek sem.

Jóllehet még orosz atomerőműből is kellene néhány a Fidesznek. Ezekre is vannak javaslatok. Lehetne egy biztonságos reaktor a Rigó utcában, a turai Tiborcz-kastély mellett, de Lázár Jánosnak is van elég földje, hogy elférjen rajta. Gárdonyban pedig a lassan kiszáradt Velencei-tó medrében, az L. Simon László féle uradalomban több akkumulátorgyár is elférne.

A lakossági javaslatok tehát megvannak. Reméljük, értő fülekre találnak!

Kép forrása: Partizán

loading...