Tóth Gabi könnyekkel küzdve vonult vissza, de a kommentelők ízekre szedték

Tóth Gabi bánhatja a válást: Orbán azonnal ellene fordult
Tóth Gabi

„Az ördöggel kötött szerződést, elolvasta a feltételeket, amiben le volt írva, hogy emiatt sokan megvetik majd, de ő nem törődött vele, cédának állt, és most csodálkozik, hogy megb.sszák” – írja egy kommentelő a cikk alatt, amelyben Tóth Gabi kiborult.

hiába vált sokak célpontjává, gyermeke hatalmas erőt ad számára. Ezen a ponton meg is könnyezte kijelentését.

– Megígértem, hogy nem fogok sírni, mert azt mondják majd, hogy gyenge vagyok. És aki azt szeretné, hogy gyengüljek, az ennek örülni fog. De ha a gyermekemről beszélek, mindig elérzékenyülök, mert ő egy csoda az életemben. Iszonyatosan nagy erőt ad. Azt mondja: anya, nem kell félni semmitől, anya, minden oké, anya, nagyon szeretlek, anya, te jó vagy! Amikor a gyermekem ezt mondja, akkor nekielhiszem.

Mint felfedte, az énekesnő azért vállalta el a beszélgetést (meglepő módon a Tényekkel), mert szeretne pontot tenni az őt ért vádak, a vádaskodások, támadások végére. Mindez az Eucharisztikus Kongresszussal kezdődött, ahol nyilvánosan is megvallotta a hitét, amt egyébként – mint azt korábban is hangsúlyozta – sosem titkolt, hiszen gyerekkorától része a mindennapjainak.

Gabi hite:

Ez a sírás is csak a fideszes kommunikáció része, ne tévesszen meg senkit a megtépázott énekesnő álcája. Korábban az Ellenszél is írt róla, hogy fideszes e-mail címre mennek a Tóth Gabinak küldött levelek.

Van még kérdés?

Tóth Gabi csúnyán lebukott: olyan helyzetbe került, amit nem tud megmagyarázni a keresztényüldözéssel

loading...