Varga Judit vidáman sörözött a repülőtéren

Új feladatot kapott Varga Judit, emelkedik a fizetése
Kép forrása: Varga Judit/Facebook

Az Orbán-kormány egyik legpofátlanabb minisztere benyomott egy pofa sört a repülőtéren, mert úgy érezte, megérdemli. Varga Judit igazságügyi miniszterről van szó, aki nemrégiben Brüsszelben járt tárgyalni az uniós források felszabadításához kötött igazságügyi vállalások teljesítéséről.

A miniszter elmondása szerint a múlt héten társadalmi vitára bocsátott javaslatcsomag Johannes Hahn költségvetési és Didier Reynders jogérvényesülési biztosok részéről kedvező fogadtatásban részesült.

Nagyon optimista vagyok, az Európai Uniónak is az az érdeke, hogy ha van egy megállapodás és egy határidő, akkor konstruktívan segítse ennek teljesülését. Nyilván magyar oldalról ennek nem lesz akadálya

– mondta a miniszter, aki egy dolgot vár a bizottságtól: hogy legyenek objektívek.

A tárcavezető annyira örült a jó tárgyalásnak, hogy hazafele úton megállapította: egy ilyen eredményes nap után jár neki a sör.

Varga Judit
Varga Judit

Miniszter asszony jobban tenné, ha olyan dolgokkal kapcsolatban nyilvánulna meg, amelyek talán fontosabbak annál, hogy ő jókedvűen sörözget. Például:

a fél ország várja, hogy tisztázza a Schald-Völner ügyben betöltött szerepét. Vagy azt, hogy miért akarta feljelenteni az egyik végrehajtó.

A kommentszekcióban többen is elégedetlenségüknek adtak hangot:

Ha valóban az eredmények után ihatna Varga Judit, attól tartok még egy pohár víz sem járna neki! Nemigen tudok róla, hogy bármiben is eredményt ért volna el!

– írta egyikőjük.

Más arról írt, hogy

„Hát ezzel az állandó sörözéssel nem igazán jó példával jár elő a fiataloknak.”

Volt, aki feltette a nagy kérdést, miszerint:

„Na akkor lesz uniós pénz, vagy már csak inni jár ki a delegáció?”

József arra volt kíváncsi, hogy

Van még egy ország akinek ennyit kell járkálni Brüsszelbe magyarázkodni kuncsorogni?


További cikkeinkért kövesd az Ellenszél Facebook-oldalát is!

loading...