Esküvői díszítés és elegáns ruhák szaténból

Manapság már rengeteg elérhető anyag van, amiből gyönyörű ruhákat lehet készíteni. Ezek közül is kiemelkedik a szatén, ami igazán egyedi és elegáns megjelenéssel szolgál bárhol is alkalmazzák, de esküvőkre különösen ajánlott. Természetesen szatén és szatén között is különbség van, így érdemes mindig odafigyelni, hogy pontosan honnan vásárolunk.

Mire jó a szatén?

Szaténból már hosszú évek óta készítenek ruhákat, így egyáltalán nem meglepetés az, hogy hatalmas felhozatallal állunk szemben vásárlás során. Elég csak megnézni egy ezzel foglalkozó oldalt, és máris látni fogjuk, mi vár ránk a beszerzésnél. Például a K-ELME méteráru webshopban szaténok sokasága vár minket, így a választás egyáltalán nem egyszerű.

Miért annyira közkedvelt a szatén maga? Egy szaténból gyönyörű blúzt lehet készíteni különleges alkalmakra, valamint igazán libbenő ruhákat. Nem véletlen ajánlják esküvőkre menyasszonyoknak, koszorúslányoknak is a nagy alkalomra. De hétköznapokra is tökéletes választás, mivel az adott ruha mindig kényelmes marad és megőrzi megjelenését.

Ha már megjelenés, a szatén kínálat méretéből adódóan is számtalan színnel, színkombinációval találkozhatunk: ott van például a barna-drapp csíkos változat, de ezen kívül mályva, barack, arany is vár ránk. Mindez csak a jéghegy csúcsa, csupa olyan szín, ami önmagában eleganciát sugall.

A szaténnak megvan az a különlegessége, hogy nagyon egyedi élmény megfogni egy ilyen ruhát, valamint a megjelenése is selymes, könnyű kelme hatását kelti. Természetesen többféle kialakításban is kapható, például van sima és elasztikus változat is.

Minden szatén ruha más és más

A szaténruhák elkészítése nem egyszerű és minden igény más. Szerencsére, ha az anyag beszerzéséről van szó, akkor biztosan nem leszünk gondban, a nagy felhozatalnak köszönhetően nem igazán létezik olyan igény, amit ne lehetnek kielégíteni.

A rengeteg szín, az elérhető mennyiség miatt biztosan meg fogjuk találni az ideális terméket. Természetesen itt is oda kell figyelni arra, hogy a megfelelő forrásból szerezzük be, keressünk olyan eladót, aki erre a területre specializálódott és nagy tapasztalata van mindenféle textil árusításában, nem csak a szaténban.

Mit lehet készíteni szaténból?

Már említettünk egy példát, az alkalmi ruhákat: a szatén tökéletes választás olyan eseményekre, ahol táncolni-forogni fogunk. Gondolunk itt az esküvőkre, ahol menyasszonyoknak, koszorúslányoknak ideális lehet, mivel igazán látványos tud lenni az ilyen ruha mozgás közben.

De a szaténból készülhet esküvői dekoráció is: a székszoknyák megkötéséhez szalag, vagy díszítés a háttérhez. Számtalan ötletünk támadhat egy szép, selymes anyag tapintása kapcsán.

Érdemes megemlíteni, hogy profi táncosok is előszeretettel használnak szaténruhát, mivel sokkal jobban kiemeli az egyes mozdulatokat.

Persze a legkisebbekről sem feledkeztünk meg, igazi királylányokat, Zorrót és Batmant lehet varázsolni a gyermekekből a jelmezbálokra. És a sor még folytatható!

loading...