Modern technológia segít, hogy visszakapd régi mosolyod

Bőrünk a kor előrehaladtával veszít ruganyosságából, így a szem környékén található szarkalábak mellett ajkaink “mosolyráncai” is megjelennek. Miután mindannyian mások vagyunk, így az öregedési folyamat is változó időben ér el bennünket. Vannak, akik már a negyvenes éveikben küzdenek a mélyebb barázdákkal, mások még nyugdíjas korukban is csodás arcbőrrel rendelkeznek.

 

A ráncosodás okai többfélék, az eltérő életmód, a genetikai adottságok ezek közé tartoznak. Sokan szeretnék visszakapni csodás arcbőrüket, melyre az új technológiák segítségével lehetőségük is nyílik, méghozzá fájdalommentes és műtét nélküli eljárásokkal. 

 

Kíméletes arcfiatalítás és bőrmegújítás

 

Az arcfiatalítás és bőrmegújítás területén az ablatív és non-ablatív kezelések többsége rendkívül hatásos módon kezelik a ráncosodást, a petyhüdt bőrt. Mosolyunk ismét a régi lehet, ha igénybe vesszük ezeket az eljárásokat. 

 

Az Aesthetica Orvosi Központ ráncfeltöltése gyors felépülési idővel biztosítja a fiatalos külsőt. Azok számára nyújt kiváló lehetőséget ez a kezelés, akik egészségügyi okokból vagy félelemből nem szeretnének műtétre vállalkozni.

 

A ráncok kialakulásának okai

 

Azzal mindannyian tisztában vagyunk, hogy az öregedés folyamata során megindul a bőr ráncosodása, de vajon tehetünk azért, hogy minél lassabb legyen a folyamat? A válasz részben igen, hiszen életmódunk nagyban befolyásolja a bőr rugalmasságát, feszességét. Fogyasszunk elegendő mennyiségű folyadékot, ne dohányozzunk, mert mindezek felgyorsítják a bőr öregedésének folyamatát!

 

A kollagén, mely szervezetünkben termelődik, felelős a bőr ruganyosságáért. Idővel csökken a termelődése, de ösztönözhető a szervezet saját kollagéntermelése bizonyos eljárásokkal. A lézerrel történő szájkörnyéki ránctalanítás során például természetes hialuronsavat juttatnak a szervezetbe, mely tökéletesen kiegészíti a lézeres beavatkozást, és fokozza az eredményességet.

 

Természetes hatás

 

A száj körüli bőr feszesítése ugyan a mosolyunkat újra a régivé varázsolja, azonban törekedjünk a természetes hatás megtartására, vagyis arcunk többi részére is fordítsunk figyelmet! Megjelenésünk diszharmonikussá válhat, ha a csak az arcunk egy bizonyos pontján végeztetünk el ránctalanító beavatkozást. A homlok redői, a szem táskái vagy a dekoltázs ráncai elárulják korunkat, így igazán kellemetlen összhatás alakulhat ki, ha az ajkaink és azok környéke mindezek mellett makulátlanul feszes és telt.

 

A lézeres szájkörnyéki kezelés megkezdése előtt egyébként előzetes konzultáción a szakorvossal közösen dönt a páciens a kezelendő felületekről és a javasolt beavatkozásokról. Így biztosan harmonikus lesz a végleges összkép. A lézerengergia és az ezzel kombinált hialuronsavas kezelés kíméletesen tünteti el a száj körüli ráncokat, miközben volument ad ajkaidnak. Mindössze két kezelés után úgy érezheted magad, mintha kicseréltek volna.

loading...