Olyan fotót lőttek egy magyar boltban, ami mindenkinél kiveri a biztosítékot: ha meglátod, elhasalsz

magyar boltban készült a fotó

Hihetetlennek tűnő fotót osztott meg Kiss Richárd, amely egy magyar boltban készült. Elsőre azt gondoltuk, hogy szerkesztett kép lehet, de különféle technikai módszerekkel ellenőriztük annak valódiságát. 

Ebben a magyar boltban ránk tör a realitás. Néhány évvel ezelőtt még friss zsemlét vagy kiflit kaphattunk azért az összegért, amiért itt a szárított, minőségét vesztett termékeket árulják.

Félreértés ne essék, ez nem az üzlet hibája. A magyar gazdaság soha nem látott mélyponton áll. A brutális áremelkedések mindenütt éreztetik hatásukat. Sajnos már száraz zsemlét tudunk annyiért vásárolni, amennyiért 1-2 esztendeje még frisset kaptunk, de már akkor is drágának tartottuk.

Íme a szóban forgó fénykép:

A húsok panírozásához kiváló alapanyag lehet a szárított zsemle morzsája. Ha nem kapnánk árstopos húst, egy rántott szelet már luxuscikknek számítana. Márpedig a boltokban üresek a hatósági áras polcok. A tojást állítólagosan kedvezményesen kapjuk, mégsem érezzük ennek a hatását.

Ha a rántott húsról lemondtunk, a zöldségek közül talán a burgonya az egyetlen olyan, amit reális áron vásárolhatunk meg. Egy idős, nyugdíjas magyar költségvetésébe már a kenyér sem mindig fér bele. Szomorú, hogy ilyen helyzetbe kerültünk, de dühítő is egyben.

A kormány azonban semmit nem tesz érdemben azért, hogy megvédjen minket az állítólagos brüsszeli szankciók hatásaitól.

Minden másodpercét imádni fogod a videónak, amiben szemtől szemben osztják ki Orbánt


További cikkeinkért kövesd az Ellenszél Facebook-oldalát is!

loading...