Megkérdeztek egy fideszes nyugdíjast kamerával az utcán: ki fogsz akadni, ha ezt megnézed

fideszes nyugdíjast kérdeztek

Néha nehéz megérteni, hogy a sok sületlenség, amit a köztévé összehord, miként válik valóságos képzetté. A legjobb, ha megkérdezünk valakit, aki jó példája annak, hogy mennyire veszélyes a kormányzati propaganda. Egy fideszes nyugdíjast interjúvoltak a témáról.

Ezt a fideszes nyugdíjast több dologról is kérdezik. Ő pedig mindenféle köntörfalazás nélkül elmondja, milyen érzések, gondolatok kavarognak benne. Elsőre nagyon ijesztő, amiket mond, majd rájövünk, hogy a köztévé, az állami kézben lévő, vagy a Fidesz holdudvarához köthető csatornák, újságok mind-mind ezt szajkózzák.

Brüsszel a gonosz, minden rossz eredője, míg a kormány ezzel szemben bűntelen. Noha a rezsit ez a bácsi sem tudja kifizetni, akkor is őszinte hittel beszél a Fideszről. Példának tartja a kormányt, és meginghatatlan a hitében. Ez ugyanis már nem meggyőződés, hanem fanatizmus.

Lássuk hát a szóban forgó fideszes nyugdíjast:

Nehéz eldönteni, hogy sírjunk vagy nevessünk. Korábban más példát is bemutatott az Ellenszél. Az alábbi cikkben egy olyan nyugdíjas felszólalását láthatjuk, aki kiáll a kormány ellen. Ajánljuk figyelmetekbe!

Néha jó elgondolkozni azon, hogy milyen lenne, ha különböző világnézetű magyarok le tudnának ülni egy asztalhoz, ahogy régen tették, és el tudnának beszélgetni az élet dolgairól. Teljesen mindegy, hogy jobb vagy baloldaliak, elfogadják a másik nézőpontját. Hazánkban ez mégsem működik, mert a Fidesz tett róla, hogy így legyen.

Reméljük, egyszer másként lesz ez is!

Egy jobboldali hölgy úgy megmondta a magáét a Fideszről, hogy ezt ellenzékiek is megirigyelhetik

loading...