A The Walking Dead világa

A The Walkind Dead egy 2010-ben bemutatott amerikai sorozat. A horror története Robert Kirkman, Tony Moore, valamint Charlie Adlard képregénye alapján készült el. Főszerepben Andrew Lincoln, aki kómából ébredve emberevő zombikkal találja szembe magát. A posztapokaliptikus világban játszódó sztori máig hatalmas népszerűségnek örvend, így nem csoda, hogy különféle ajándéktárgyak készülnek a szereplők képével. 

 

Ebben a cikkben megismertetünk a The Walking Dead világával.

 

Mitől lett ennyire sikeres?

 

A Pamutlabor Pólónyomda The Walking Dead pólói nem véletlenül kerültek be a kínálatba, hiszen a cég időben felismerte a sorozat népszerűségét. Tudták azt, ha ajándéktárgyakat készítenek a szereplők képeivel, a széria logójával, ismert motívumokkal, akkor azokért csak úgy kapkodnak majd. Így is lett, hiszen a felsők nagyon kedveltek, sokan születésnapra, karácsonyra, évfordulóra szereznek be egyet szerettük számára. 

 

A sorozat 2010-ben Halloween napján debütált az AMC amerikai csatornán, majd később a FOX adóin is láthatóvá vált. Már az első kritikák pozitívak voltak, ezáltal zöld utat kapott a folytatás, ami egy évvel később került a tévék képernyőire. A harmadik szintén egy évre rá októberben debütált. Folyamatosan jöttek a szezonok, mígnem a 11. évaddal 2022-ben le nem zárult a történet.

 

A kritikusok minden epizódot jól fogadtak, éppen ezért az alkotás számos jelölést kapott, többek között egy Golden Globe-díj jelölést is. A hatalmas nézettség pedig csak hozzásegítette ahhoz, hogy közel 12 évig képernyőn legyen. Itthon az HBO Maxon nézhetjük meg a részeket, amihez hozzátartozik hat extra soha le nem vetített epizód is. 

 

Miről szól a The Walking Dead?

 

Az első szezonban onnan indulunk, hogy a serif helyettes, Rick Grimes felébred a kómából és rájön, hogy a világot teljesen ellepték a zombik. Összebarátkozik Morgan Jones-szal, majd egyedül elutazik Atlantába, hogy mielőbb megtalálja feleségét, valamint fiát és korábbi rendőrtársát, Shane Walsh-t. Éjszaka azonban megtámadják őket a zombik, így az egész csapat próbál eljutni egy védett épületbe. Eközben az egyetlen életben maradt tudós rájön, hogy erre nincsen semmilyen gyógymód.

 

Később a csoport elkezdi keresni Carol eltűnt lányát, Sophiát. Egy farmon keresnek menedéket, azonban a feszültség egyre jobban eluralkodik, kiderül ugyanis, hogy még a farm is tele van zombikkal. Többségük ismerős, barát, rokon, így mindenkit mélyen érint és ledöbbent, hogy mivé lett a világ. A sztori persze itt nem áll meg, hiszen további 9 évadban próbálnak egyről a kettőre jutni ezen az új Földön.

 

The Walking Dead ajándéktárgyak

 

Zombis történetek mindig is voltak, vannak és lesznek, így mindenki igyekszik meglovagolni az aktuális divatot. A The Walking Dead pólók tökéletes megoldások, ha rajongó számára keresünk valami apró ajándékot. Persze szóba jöhetnek a reggeli kávéhoz és teához passzoló bögrék, esetleg vászontáskák, párnahuzatok, nem beszélve a telefontokokról, amiket mindig magunknál tudunk tartani.

loading...