Állhullató fotó miatt bizsereg a magyar internet: évtizedes kamuról sikerült lerántani a takarót

Fekete Gyula nevű felhasználó osztott meg egy látszólag hiteles fotót arról a parkolójegyről, amit Ausztriában vásárolt. 4 órányi parkolásra elegendő jegyet vásárolt mindössze 1 euróért úgy, hogy az autót elhagyva ez feljogosította a helyi tömegközlekedés használatára is.

Magyarul: 1 euróért parkolt és buszozott a nálunk sokkal drágább, hanyatló nyugaton.

„Eisenstadt, Ausztria, belvárosi parkolójegy. 1 euró 4 óra. Az kevesebb mint 100 Ft óránként. Tessék ezt megpróbálni Sopronban” – írja Fekete Gyula.

Kinek mit intézett a kormánya, meg a fidesses városvezetése ugyebár. Ja! Azt az apróságot el ne felejtsem, hogy amint alul látszik, ez a parkolójegy egyben egy egész napos buszjegy is a városi buszokra. 4 óra parkolás + egész napos ingyen busz 1, mondom EGY euróért! Kinek mit intézett a kormánya ugyebár…” – tette hozzá a magyar férfi.

Elgondolkodtató, hogy amíg már egy évtizede azt a kamut szajkózza nekünk a Fidesz, hogy tőlünk egy kicsit nyugatabbra már nem is működnek a városok, és minden nagyon drága, a migráncsok elözönlötték az utcákat, addig a valóság az egy eurós parkoló- és buszjegy a teljes délelőttre.

Ez a különbség Magyarország és a nyugat között. Aki hallja, adja tovább…

 

loading...