5 ruhadarab, amitől igazán bombanő leszel

Tedd a kezedet a szívedre! Biztosan te magad is eljátszottál már a gondolattal, hogy valami olyan dögös ruhába bújj bele, amitől egyenesen istennő leszel, és így várd haza a párodat.

Persze jól tudjuk, hogy a rohanó hétköznapok és a bokros teendők mellett nem mindig van arra lehetőség, hogy csiniben agyonsminkelve járjunk-keljünk, de ha jobban belegondolsz, talán tudsz valamelyik hosszú téli estén arra alkalmat keríteni, hogy az átlagos ruhákon túl valami másba bújj, és kicsit felpezsdítsd az életet a hálószobátokban!

A nőknek is jár!

A Szexaruhaz.hu Szexshop női szexeszközei bár egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, mégsem annyira elterjedtek még, mint a férfiaknak szóló változatok.

Bár már a harmadik évezred hajnalán járunk, sajnos mégis nagyon sok tabu és tévhit övezi a női szexualitást, de talán szépen lassan kikopik a köztudatból, hogy a nőnek ne legyenek igényei, vagy ha vannak is, azt mindenképp a férfi igényeinek vesse alá.

Ezért is nagyszerű, hogy léteznek szexuális segédeszközöket árusító webshopok, hiszen így zavartalanul, az avatatlan szemek által nem háborgatva tudsz szétnézni, pontosan milyen eszközökkel is tudod fokozni az örömöt vagy épp vihetsz új színt a pároddal való intim kapcsolatba.

Mert a tartós kapcsolatban is nagyon fontos a szexualitás, sőt az egyik alapppillérnek kell lennie, így valóban nem szabad hagyni, hogy ellaposodjon, mert azzal a kapcsolatot veszélyeztetitek!

Mit szólnál egy erotikus ruhadarabhoz?

Hogy megbarátkozz az új dimnezióval, amit a szexshopok világa nyújthat számotokra, érdemes kis lépésben kezdeni. Mit gondolsz, elsőre egy szexi ruha nem is olyan nagy vállalás, ugye? Nézd csak, mik közül választhatsz!

  1. A fűző örök darab, kiemeli a csípő és a derék vonalát, és nagyszerű erotikus külsővel ajándékozza meg a viselőjét.
  2. Hasonló darab a míder, itt azonban inkább a mellen van a hangsúly, amelynek megemelésével csodás dekoltázsra tehetsz szert még akkor is, ha esetleg kisebb méretekkel rendelkezel.
  3. A body egy fokkal modernebb, sportosabb változat, amely viszont megnyújtja az alakot, és a hölgyek csodás domborulatait istenien hangsúlyozza.
  4. Ha viszont kellemetlenül éreznéd magad ezekben a fenséges darabokban, és jobb szereted a lengébb öltözéket, akkor a babydoll lesz a tökéletes választás a számodra, amely térd fölé érve több titkot is elrejthet.
  5. Nagyon pajkos darab a harisnyaoveráll, amely gyakorlatilag tetőtől talpig beborítja a testet, de nem ám akármilyen anyaggal, hanem mondjuk csipkével!

Melyik lesz a nyerő?

A tüzet őrizni kell!

Mielőtt ódzkodva bezárnád az ablakot a számítógépeden, gondolj bele abba, hogy mennyire nagy jelentőséggel bír az, hogy ha nem hagyod unalmassá válni a szexuális életeteket. Ha időnként csempészel bele valami újat, újra és újra felparázslik a tűz, és ismét a kezdeti időszak lángjai csaphatnak fel a hitvesi ágy körül!

loading...