Rendőrnek adta ki magát az ellenzékieket anyázó Bagi-Nacsa páros fellépőtársa

rendőrnek adta ki magát
Kép forrása: RTL-Híradó

Korábban az Ellenszélen írtunk róla, hogy a Bagi-Nacsa páros fellépőtársa, a Szandi által csak „Bohóc Lacinak” hívott Gálházi László nyomdafestéket nem tűrő stílusban szapulta az ellenzékinek vélt internetezőket.

Gálházi László egy valaha jobb napokat látott bűvész, aki “Mago Galeazzi” néven is próbál fellépéseket találni magának. Ugyanezen az oldalon a Bagi-Nacsa duóval is műsorajánlatot kínál a mocskosszájú komédiás.

Gálházi László azonban csak a színpadon veszi fel a mosolygós maszkot, a való életben erőszakos ember. Az általa ellenzékinek vélt embereket agresszív fenyegetésekkel tiszteli meg. Olyan is akadt, akit az ORFK IX. kerületi Rendészeti Szervek Kiképzőközpontjába invitált verekedésre.

“Ha jobb vagy, szabadon távozhatsz, intézem a belépődet” – írja Gálházi, azt színlelve, hogy ő jogosult egy rendőrségi területen bárkit párbajra hívni, sőt, a kiképzőközpontban ki-be járkál, oda bárkit belépővel láthat el.

Az Ellenszél megkereste az ORFK-t, hogy megkérdezzük, valóban módjában áll-e ez. A választ alább közöljük:

Tisztelt Jabronka Richárd!

Megkeresésére válaszul tájékoztatjuk, hogy Gálházi László, illetve a fényképfelvételen szereplő személy nem tartozik a ROKK személyi állományába.

Budapest, 2022. október 28.

                                                                                                         Tisztelettel:
ORFK Kommunikációs Szolgálat”

Úgy tűnik tehát, hogy Gálházinak csak az arca volt nagy. Az előélete sem mentes a botrányoktól. Ezekről ebben a cikkünkben olvashat.

loading...