Bagi és Nacsa fellépőtársa megfenyegette az ellenzékieket, a frász kitör attól, amit írt

Akkorát emel az adón a Fidesz, amitől egész Európa megrökönyödne
Fotó: Ellenszel.hu

Gálházi László egy valaha jobb napokat látott bűvész, aki „Mago Galeazzi” néven is próbál fellépéseket találni magának. Ugyanezen az oldalon a Bagi-Nacsa duóval is műsorajánlatot kínál a Szandi énekesnő által csak „Laci bohóc” néven emlegetett komédiás.

Gálházi László azonban csak a színpadon veszi fel a mosolygós maszkot, a való életben erőszakos ember. Az általa ellenzékinek vélt embereket agresszív fenyegetésekkel tiszteli meg. Olyan is akadt, akit az ORFK IX. kerületi Rendészeti Szervek Kiképzőközpontjába invitált verekedésre.

„Ha jobb vagy, szabadon távozhatsz, intézem a belépődet” – írja Gálházi, azt színlelve, hogy ő jogosult egy rendőrségi területen bárkit párbajra hívni, sőt, a kiképzőközpontban ki-be járkál, oda bárkit belépővel láthat el.

Az Ellenszél megkereste a Rendészeti Szabadidő- és Sportcentrumot, amely a Gálházi László által megjelölt címen működik. Cikkünket frissítjük, ha választ kapunk tőlük.

„Tisztelt Rendészeti Szabadidő- és Sportcentrum!

Az Ellenszel.hu internetes újság szerkesztőjeként az alábbi kérdéssel fordulok Önökhöz egy készülő cikkemhez:

A IX. kerületi Vágóhíd utca 11-13 szám alatti kiképző központban van-e Gálházi László nevű munkatársuk, vagy kapcsolatban állnak-e olyan személlyel, akit Gálházi Lászlónak hívnak, és aki jogosultsággal rendelkezik a központba való beléptetésre?

A fentebb említett Gálházi László magáról azt híreszteli, hogy a központba „belépőt tud intézni” és az oda invitált felekkel megmérkőzhet, akik ha jobbnak bizonyulnak nála, „szabadon távozhatnak.”
Kérem, hogy a csatolt képernyőfotó alapján erősítsék meg vagy cáfolják az értesüléseinket!

Válaszukat előre is köszönöm!

Üdvözlettel,
Jabronka Richárd”

Salvini tanácsadójának vallja magát Gálházi

Egy posztban Gálházi László arról ír, hogy korlátozták azt a zárt csoportot, amelynek ő is tagja, és Matteo Salvini tanácsadóit, stábját tömöríti.

Úgy látszik, hogy a magát ORFK-s kapcsolatokkal rendelkező, befolyásos embernek valló bohóc Olaszországban is nagykutya. (Már ha igaz, amit állít.)

Gálházi László az ízléstelenség határán is túllépett, amikor megkereste egy számára nem szimpatikus, nem a Fidesszel szimpatizáló férfi barátnőjét azzal, hogy hagyja ott a kedvesét.

Korábban komoly vádak érték Gálházit

Azzal vádolták az ismert bűvészt, hogy konzumálásra kényszerített lányokat Olaszországban. Gere Barbara a Frizbiben mesélte el, hogy a bárban a férfiak fogdosták őt, és pénzt kínáltak szexuális szolgáltatásért. Miután pedig felmondott, Gálházi László megfenyegette őt. A bűvész azonban azt mondja, a lány és barátnője meglopták őt. Erről a TV2 Frizbi című műsorában beszéltek.

Reméljük, hogy az ORFK válaszából megtudjuk az igazságot, és kiderül, hogy egy ilyen agresszív ember ki-be járkálhat-e kiképzőközpontokra, vagy csak ez az egész egy bűvész-bohóc szemfényvesztése.

loading...