A DK információi szerint Győr fideszes polgármestere 5,2 milliós jutalmat szavaztatna meg saját magának

Kép forrása: Dézsi Csaba András Facebook-oldala

A Demokratikus Koalíció információi szerint a győri önkormányzat Közrendvédelmi és Közigazgatási Bizottsága elé került egy javaslat,

amely szerint Dézsi Csaba András polgármester jubileumi jutalmat igényelt 5,2 millió forint összegben. Nem mellesleg úgy, hogy valójában nincs meg a 35 éves közszolgálati ideje, ami feltétele a bónusz igénylésének.

A DK szerint több mint arcátlanság, hogy a győri polgármester ötmillió forintos jutalmat osztogatna saját magának, miközben az egész ország, köztük a város lakói is azon gondolkoznak, hogy bevásárolnak, vagy fűtenek.

Ráadásul éppen ő volt az, aki szerint nem tragédia fűtetlen szobában aludni, és a bezárt győri uszoda helyett a hideg Dunába küldené úszni a gyerekeket. Ezt a jutalmat felelős önkormányzati képviselő egész biztosan nem szavazhatja meg. Dézsi Csaba András pedig nem méltó a polgármesteri tisztségre, ha szemrebbenés nélkül venne fel milliós jutalmat, miközben az orbáni infláció, rezsiemelések és megszorítások közepette a családok és az ország önkormányzatai is sorra csődközeli állapotba kerülnek.

A győri fideszes polgármester a Dunába küldené úszni a gyerekeket, nem baj, ha bezártak az uszodák

loading...