A győri fideszes polgármester a Dunába küldené úszni a gyerekeket, nem baj, ha bezártak az uszodák

Kép forrása: Dézsi Csaba András Facebook-oldala

Egészen elképesztő kijelentéseket tett egy cikkben Dézsi Csaba András, Borkai Zsolt fideszes utódja. Szerinte semmi gond azzal, hogy bezárnak a győri uszodák, sőt, még az is lehet, hogy hideg szobában kell ülnünk, de a győri polgármester szerint ez sem probléma.

Interjút adott a győri fideszes polgármester, Dézsi Csaba András az Indexnek. Ebben olyan kijelentéseket tett, miszerint ő is a Mosoni-Dunában tanult meg úszni, nem olyan nagy tragédia, ha bezárták az uszodákat.

Szó szerint idézzük Dézsi Csaba Andrást:

„Lehet azt mondani, hogy eljött a világvége: bezártuk a győri uszodákat! Ennek tényleg akkora tragédiának kell lennie a folyók városában? Én annak idején a Mosoni-Dunában tanultam meg úszni nyáron, télen pedig korcsolyázni”

A polgármester egy másik emléket is felidézett:

Arra is emlékszem, hogy gyerekként a nagymamám átküldött a hideg szobába almáért, mert nem volt pénzük arra, hogy minden szobát kifűtsenek. Lehet, hogy most is így lesz, és ezt is túl fogjuk élni.”

Reméljük, Dézsi Csaba András a luxuspapagájait is fűtetlen ketrecben tartja majd, vagy minimum lecseréli őket egyszerű verebekre, hiszen gyerekkorában azok is ugráltak a Mosoni-Duna partján. A fűtetlen szobában pedig ő maga is tárolja a romlandó ételeket, hiszen akkor fridzsiderre sem kell költeni.

Folyóban tanuljanak úszni a gyerekek bezárt uszodák mellett? Ez a Fidesz elképzelése a modern jövőről? Ez mutatja azt, hogy Magyarország csúcstechnológiai nagyhatalom? Mikor jövünk már rá, hogy nagyon átvertek minket?

loading...