A termosz nemcsak télen hasznos!

Amikor meghalljuk a termosz szót, akkor rögtön arra gondolunk, hogy “szürcsölgetjük” a fagyos napokon a forró teát vagy kávét. Pedig egy jó termosz nemcsak télen hasznos, mivel nyáron is kell elegendő folyadékot magunkkal vinni. Ahogy a melegen, úgy a hidegen tartás egyaránt fontos. 

A következő cikkben megismerkedhetsz a legjobb minőségű design termoszokkal és azt is megtudhatod, hogy miben különböznek a modern változatok régebbi társaiktól!

Ha mindened a kávé!

Kávéból sokféle változat létezik. Reggel jólesik a forró, gőzölgő ital, de egy nyári napon a jegeskávét gurítjuk le szívesebben. A kérdés már csak az, hogy hogyan biztosítjuk a napi koffeinadagot? A Designmarket termosz kínálatában bizony olyan megoldásokkal találkozhatunk, amelyek segítenek nekünk ebben. 

Kezdjük mindjárt a stílusos útitársakkal, a kávéstermoszokkal, amelyek most különleges designnal érkeztek el hozzánk. Meglehet, hogy mindenki a meleg kávét szereti, de ha így van, akkor aggodalomra semmi ok, a dupla falú hőszigeteléssel ellátott darabok gondoskodnak is az igényeinkről. 

A klasszikus design termoszok, mintás termékek mellett akadnak rozsdamentes acél kerámiából készült produktumok, amelyek nyomógombos kupakkal lettek kiegészítve. 

12 órán át meleg és 24 órán át hideg! Na, mi az?

A válasz; a minőségi termosz! A legjobb darabok hőtartó képességével aligha vetekednek más termékek a piacon. Nagy előnyük, hogy nem égetik meg, ne fagyasztják le az ujjainkat, plusz a pára sem képes lecsapódni rajtuk. 

A fekete, barna, szürke, fehér és kék színű termoszok a férfiak kezében is jól mutatnak, de a hölgyek sem fognak csalódni, mivel kifejezetten nekik ajánlom a piros, a rózsaszín és a virágmintás darabokat. Környezetbarát anyagokból gyártják őket, tehát a környezetet sem terhelik.

A divat változhat, de a stílus örök

Mit szólnál ahhoz, ha a kulacsod, termoszod passzolna a személyiségedhez, a stílusodhoz vagy éppen a lakás színvilágához? Nincs is kellemesebb annál, mint amikor minden harmóniában van mindennel! A Designmarket design webshopban például utánozhatatlan kiegészítőkre lelhetsz, amelyek ösztönöznek ezen összhang megteremtésére. 

Végre, elérkeztünk a Clima Tea Infuseres és teaszűrős termoszaihoz! A rozsdamentes kiegészítőkhöz speciális teafűtartó kupak is tartozik. Neked nincs más dolgod, mint megtölteni a termoszt forró vízzel, kimérni a szükséges édesítőszereket, s belehelyezni a kedvenc teafűkeveréket. A tea útközben készül el, s ezzel még némi időt is spóroltál! Jól hangzik?

Napjainkban már a termosz sem a régi, sokkal jobbak lettek. Szivárgásmentesség, hőtartás, megbízhatóság és design; ez jellemző rá ma. Az csak hab a tortán, hogy télen, illetve nyáron egyaránt hasznosítható. Remélem, hogy megtalálod azt a darabot, ami nélkül nem tudsz elindulni otthonról.

loading...