Soha senki nem állt bele annyira Karácsony Gergelybe, mint ahogy most Kunetz Zsombor

„Nem az összefogás okozta a vesztünket, hanem annak a hiánya” – mondta Karácsony Gergely főpolgármester egy interjújában. Erre reagált most Dr. Kunetz Zsombor egészségügyi szakértő úgy, hogy azt az ellenzéki közösséget eláruló főpolgármester nem teszi ki az ablakba.

Kunitz Zsombor arról ír, hogy

„Komolyan kezdem úgy érezni, hogy a Fidesz kétharmadánál is van rosszabb, KariGeri.”

Ez a megélhetési politikus 12 éve ott esik-kel az ellenzék fősodrában, magára húzva hol a miniszterelnöki jelöltséget, hol éppen az alól kibújva. Egyetlen eredménye lehetne a főpolgármesteri választás, de az sem az övé, hiszen egy Kodolko szobrot is megválasztott volna Budapest akkor Tarlós helyett. Ha tudta volna! Hiszen KariGeri főpolgármesterként semmiféle értelmezhető eredményt nem tudott felmutatni, azaz ezen funkciójában is megbukott. 

Majd persze elárulja ismét azt az összefogást, amelynek most éppen  a hiányáról beszél azzal, hogy visszalép, nehogy Dobrev nyerjen. Visszalép, akkor is, amikor ő már tisztán látja, hogy egy wannabe prédikátor lép be az erőtérbe, és borítja fel a porcelánboltot, csak nehogy Dobrev. 

Hány évig élősködhet még rajtunk, és hallgathatjuk a szánalmas hazugságait, magyarázatait? Amíg KariGeri az ellenzék meghatározó tagja, semmi, de semmi nem fog változni. Tiszta Muppet Show az egész.

Ha az összefogás hiányáról beszélünk, akkor talán  annak legnagyobb kerékkötőitől kell megszabadulni először! Itt kellene kezdeni!”

loading...