Nagy a baj: Deutsch Tamás nem tudja, hogy Brüsszel nem egy focicsapat

Kép forrása: MTI

Sorra hangzanak el a beszédek a Fidesz tisztújító kongresszusán, és úgy tűnik, mindenki próbál nagyobbat mondani az előző felszólalónál. Deutsch Tamásnak sikerült a feladat, hiszen kiderült, hogy nem tudja, hogy Brüsszel nem egy focicsapat.

Deutsch Tamás európai parlamenti képviselő a Fidesz 29., budapesti tisztújító kongresszusán azért bírálta az Európai Uniót, mert szerinte az európai hatóságok semmit sem tesznek, amikor migránsok százezrei lépnek be a közösség területére, törvénytelenül.

„Az Európai Unió nettó agyrém” – mondta, példaként említve annak egy ír kislánynak az esetét, aki 1,1 millió forintnak megfelelő bírságot kapott, miután egy futballmeccs után beszaladt a pályára.

A kislányra valójában nem Brüsszel, hanem az ír futball szövetség szabott volna ki bírságot, mert berohant a pályára a csütörtöki Írország-Portugália meccsen egy Ronaldo-mezért. Ám végül nem kapott büntetést, ez már szombaton világossá vált

– javította ki Deutsch állítását a hvg.hu.

„Brüsszel a hatalmával visszaélve hideg polgárháborút folytat a lengyelek és a magyarok ellen. Az egészpályás letámadás keretében el akarják venni tőlünk a szabadságunkat” – mondta Deutsch.

Szerinte Európa harmincéves története úgy is leírható, hogy eljutott a Brezsnyev-doktrínától a genderdoktrináig, a kommunista világbirodalom koncepciójától a brüsszeli birodalom koncepciójáig.
 
Deutsch megígérte, hogy a Fidesz-KDNP képviselői meg fogják védeni az ország szabadságát Brüsszelben és Budapesten egyaránt.

loading...