Kálomista Gábor szerint az Elk*rtuk sikertörténet, még az is lehet, hogy lesz folytatása is

Kép forrása: MTI

Kálomista Gábor producer az Origónak adott interjújában arról beszélt, hogy

„Az elkövetkező napokban átlépjük a százezres nézőszámot, szóval azt gondolom, hogy ez egy egyértelmű sikertörténet.”

A kérdésre, hogy a film ezek után kaphat-e folytatást, Kálomista azt mondta:

Kizárni semmit sem lehet. Ezek megtörténtek, de a legbrutálisabb október 23-i eseménysor, a lovasroham még nincsen feldolgozva. Ezek jó kiindulópontjai lehetnének az azt követő három évben történt magyarországi eseményeket feldolgozó alkotásnak.

Kálomista szerint „minden szinten, mindenhol megtámadják a filmet”, de ő a maga részéről nem veszi komolyan, mert sejti, mi a cél. Baloldali propaganda célja van, hogy ezt is el lehet mondani, ezt is lehet csinálni.

Az interjúban szóba kerül az is, hogy az ElkXrtukat november 9-én Brüsszelben is bemutatják. Kálomista szerint azt már most tudni, hogy „nagy rá az érdeklődés. Sok külföldi jelezte, hogy el szeretne jönni, de nem tudom most még megmondani, milyen reakciók lesznek. Ha tudok valamit mondani a bemutató után, szívesen mesélek majd róla.”

A producer megjegyezte, hogy ebben az időpontban fog bemutatkozni Brüsszelben Márki-Zay Péter ellenzéki miniszterelnökjelölt is. Kálomista Gábor ezt úgy értékelte, hogy „a baloldal egyből szervezett a film vetítésére egy úgynevezett elleneseményt, aminek én őszintén örülök, mert utána hátha összefutunk valahol, és meg tudjuk beszélni, hogy mi az igazság.”

Izgatottan várjuk a folytatást, lehet, hogy a második rész még az elsőt is alulmúlja majd, és átveszi az IMDb nézői értékeléseken alapuló listáján az egyik legrosszabb film helyét az eredeti alkotástól. Drukkolunk!

Az egyik legnagyobb filmes adatbázis szerint ugyanis a világ legrosszabb filmjei közé értékelték Kálomista heccfilmjét:

Óriási lebőgés: az értékelések szerint a világ egyik legrosszabb filmje az Elk*rtuk

loading...