Márki-Zay Péter szerint jót tett a melegeknek a Fidesz gyűlöletkampánya

Érdekes álláspontot fogalmazott meg Márki-Zay Péter a Fidesz gyűlöletkampányáról. Úgy véli, hogy az LMBTQ-emberekhez kapcsolódó előítéleteket sikerül lerombolni egy lejáratássorozattal.

Márki-Zay Péter egészen pontosan azt mondja:

“Az én véleményem a PC-ről az, hogy nem azzal tudunk segíteni a homoszexuális embereken, hogy ha nem beszélünk a homoszexualitásról. Orbán Viktor óriási hibát vétett a saját ostoba szempontjai szempontjából, azzal, hogy témává tette. Az összes településen kint vannak ilyen plakátok, hogy szexuális propaganda és hasonlók. Mert a gyerek, amikor sétál az apukájával, akkor megkérdezi, hogy apuka, az micsoda? Tehát ha ő nem akart volna beszélni eddig a homoszexualitásról… Most már azt is tudja mindenki, hogy a Fideszben van a legtöbb meleg. Most már mindenki tudja, hogy mi az, hogy transzszexuális. Orbán Viktor olyan témává tette, hogy az emberek elkezdtek róla beszélni.”

Jobb lett volna, ha az LMBTQ-emberek nem gyűlöletkampány útján válnak ismertté. Márki-Zay a Fidesz melegellenességében a jó dolgokat látja meg, de sajnos nincs igaza.

A múltkor eszméletlenre vertek két meleg orvost fényes nappal, a nyílt utcán azért, mert melegnek vélték őket. Ez Pécs belvárosában történt. A plakátok és a melegellenes narratíva nem a megismerést hozta el, hanem az erőszakot.

Sajnálatos, hogy ezt Márki-Zay Péter nem látja be.

loading...