A Bajnai-kormány volt pénzügyminisztere szerint Márki-Zay Péter egy futóbolond

Kép forrás: MTI

„Felháborítónak tartom, hogy ennek a futóbolodnak az elmaradt elszámoltatásról szóló, alantas rágalmai folyamatosan megjelenhetnek és annak még bárki nyilvánosságot ad”

– kommentálta Márki-Zay Péter megnyilatkozását Oszkó Péter egy Facebook-kommentben.

„Nem is kell a korábbi, mondjuk a gyerekbántalmazást propagáló kijelentéseit idézni, elég csak belehallgatni abba, amit nap mint nap beszél. Nem kell őt lejáratni, gyorsabban megteszi maga. /…/ Személy szerint ráadásul azok után, hogy 2009-ben én magam csaptam agyon mindenkit, aki sanda szándékkal közelített a közpénzek felé. 2010-től évekig hallgathattam Budai Gyula rágalmait és az ügyészég vegzálásait, akik minden egyes általam aláírt papírt egyenként nyálaztak végig, amíg belátták, hogy nincs mivel támadniuk” – írta a volt pénzügyminiszter.

Oszkó Péter szerint az ellenzéki oldal politikai minőségére nézve kínos, hogy ez az ember ilyen interjúkat adhat, de még versenghet is a miniszterelnök-jelöltségért.

„Ezzel az erővel, Budai Gyulát is meg lehetne próbálni eladni az ellenzéki megújulás kulcsfigurájának. Nem lenne nagy különbség (ő legalább a gyerekbántalmazást nem próbálta propagálni)”

– fogalmazott Oszkó.

loading...