Egy fideszes szennyportál szerint „a balliberális gyűlölködők elűzték Tiborcz Istvánt és Orbán Ráhelt Magyarországról”

Kép forrása: MTI

Korábban a Blikk robbantotta a hírt, miszerint a miniszterelnök lánya, Orbán Ráhel és férje, Tiborcz István Spanyolországba költöztek. Egy kormánypárti portál szerint a balliberális gyűlölködők űzték el a miniszterelnök lányát az országból.

Hello, Spanyolország! Hello új kihívás! Nagyon izgatottak vagyunk, mert a családunk új élmény elé néz és egy csodálatos helyen kezdhették a gyerekek a tanévet. Az elmúlt 15 évben volt szerencsém rengeteg tapasztalatot gyűjteni külföldön, most a gyermekeimen a sor. Új kultúrát, új nyelvet, új embereket ismerhetnek meg és már most imádják az iskolát

– írta a Blikk információi szerint Instagram-posztjában Orbán Ráhel. A lap értesülései szerint a költözés egyik oka lehet, hogy a miniszterelnök veje, Tiborcz István nemrég szállt be egy spanyol beruházásba.

A mindenszó.hu nevű fideszes szennyportál így kommentálta a hírt:

„Gratulálunk a balliberális médiának! Gratulálunk a primitív választóinak! Gratulálunk a libernyák politikusoknak, Tordaitól Szabó Tímeáig! És még utánuk kiabálnak, hogy akár onnan is haza lesznek rángatva, ha a Moslék hatalomra kerül, és börtönbe vetik őket!

Hát meddig még, elvtársak? Meddig ez a gyűlölet? Meddig ez a gusztustalan, hányinger bolsevik mentalitás? Nincsenek határok? Nincsen megállás?

Aljas gazemberek. A k*rva anyátokat!”

loading...