Dobrev Klára meglátogatta a DK ifjúsági táborát: egyetlen fotó mindent elárul

A Fidesz ifjúsági szervezete, a Fidelitas látszólag megnyakkendősödött, komótos 30 fölötti fiatalok gyülekezete. Ők azok, akik vállalhatónak tartják a kormánypártot, ebbe nőttek bele, és utánpótlásul szolgálnak majd, ha egyszer átadják nekik a helyet a fiatal demokrata dinoszauruszok.

Közülük többen már jeleskedtek abban, hogy milyen is igazi fideszesnek lenni. Az Ifjúsági Tagozat egykori prominense pénzhamisítással bukott le, menekülve a rendőrök elől, nemrégiben pedig egy helyi Fidelitas-vezetőt csíptek el, amiért a mezőgazdaságot szabadabban értelmezte. Értsd: kábítószert termesztett.

Próbáljunk egy kicsit elvonatkoztatni a Fidesz ifjú bűnözőitől, és vessünk egy pillantást a Demokratikus Lendület, vagyis a DK ifjúsági szervezetének nyári táborára. Egy fotó mindent elárul:

Mosolygó fiatalok, róluk nem az jut eszünkbe először, hogy mennyit akarnak ellopni, hanem hogy mit szeretnének tenni az országért, milyen ötleteik vannak. A látogatást Dobrev Klára, a DK miniszterelnökjelöltje is hasonlóképp élte meg:

„Ma a DK ifjúsági szervezetének, a Demokratikus Lendületnek a nyári táborában jártam.

Nagyon szeretem, amikor a közélet iránt érdeklődő, nyitott és kritikus fiatalokkal beszélgethetek Magyarország és Európa jövőjéről. Miattuk is kötelességünk egy olyan európai hazáért küzdeni, ahonnan a fiataljaink nem elmenni akarnak, vagy ha még el is mennek külföldre tanulni, tapasztalatot szerezni, olyan ország várja őket itthon, ahol bátran vállalhatják a véleményüket és nem úgy kell élniük, hogy a kormány által gerjesztett gyűlöletpolitika megmérgezi a hétköznapjaikat. Egy ilyen szabadabb, igazságosabb országért fogok dolgozni miniszterelnökként 2022 után!”

loading...