Kiakadt egy Németországban élő magyar Orbánra és Szijjártóra – több tízezren osztották meg a bejegyzését

Kép forrása: MTI

Egy Selmeczi László nevű, Németországban tartózkodó magyar a Facebookon osztott meg egy bejegyzést, amit már 31 ezren továbbosztottak, és amiből sokan rájöttek: az Orbán-kormány a világ legnagyobb átverésében tartja a magyarokat.

Selmeczi igen indulatosan vezette fel a problémát:

„Na ezen most besz*rsz, beh*****ol!!!! De hogy fel****od az agyad az tuti!

A „történet röviden” címszavak alatt pedig fel is vázolta a gondot:

„Nikit megkereste ma egyik ismerősünk, hogy ha megyünk haza tudunk-e esetleg vinni neki étolajat, mert otthon 600 forint körül van most már 1 liter! Ritkán 500 forint körül ki lehet fogni!

Na kapaszkodj!!!!!

Itt 0,99 eurócent 1 liter!! Kb 340 forint!!! És ami a lényeg a posztoló szerint: az említett olaj, ami Németországban olcsóbb mint itthon, MAGYAR olaj.

Vagyis, megéri a cégnek utaztatni 800 kilométert, olcsóbban adni mint otthon még így is!!!?? Tedd fel a kérdést magadnak, hogy… Mennyire vagy átbaszva, lehúzva!?” – kérdezi Selmeczi.

Végül így zárta bejegyzését:

Azt lehet Orbàn Viktornak tapsikolni, meg a jachtozós Szijjártó külügyminiszter Petike f***át sz**kodni az összes fideszes tolvaj g**ivel együtt! Szerintem…. Egy miniszterelnök, és egy külügyminiszter feladata lenne ez is, hogy ennek és hasonlóknak gátat szabjanak!!!

A hír azóta bejárta a közösségi médiát, sőt, az ország híradós műsoraiba is bekerült, ami mondjuk nem is csoda..

loading...