Szóltak a rendőrségnek, mert úgy tűnik, Tiborcz kastélyszállója a járvány alatt is üzemel

Kép forrása: Orbán Viktor/Facebook

A Tiborcz István tulajdonában lévő turai kastélyszállóba luxusautók hada érkezik, Hadházy Ákos ottjártakor is nagy volt a mozgolódás, ezért a képviselő bejelentést tett a rendőrségen. Hadházy szerint megsértik a járványügyi szabályokat.

Úgy tűnik, Tiborcz luxusszállodájára nem vonatkoznak a szigorú járványvédelmi szabályok sem (azt, hogy Büntető Törvénykönyv nem vonatkozik rá, azt már láttuk korábban). Több jelzést kaptam arról, hogy a turai Botaniq hotel a járvány alatt is üzemel. Leginkább a hétvégi napokon van tele luxusautókkal a szálloda parkolója, amiről többen képeket is küldtek

– írta a független országgyűlési képviselő, amihez képeket is mellékelt a Facebookon.

A képviselő azt írta, hogy ő és kollégája is nagy mozgást tapasztalt ottjártakor, „Tiborcz szállodája minden jel szerint minden további nélkül üzemel” Hadházy szerint.

Mint írta,

„luxusautók álltak a parkolóban, a személyzeti parkolóban is jócskán voltak autók. Egy hölgy és egy úr pedig éppen akkor, szombat este hétkor érkezett a kapuhoz, a portás egy papírlapból (vendéglista) ellenőrizte a nevet, majd a kastély főbejáratához irányította a vendégeket”.

Hadházy Ákos szerint ezek azt bizonyítják, hogy nem csak üzleti és oktatási célból fogad vendégeket a turai kastélyszálló. A képviselő azt reméli, hogy a rendőrség kideríti, ki szervezett oktatást a turai kastélyba, amire ennyi autóval érkeztek.

Jó hír a szülőknek: ha a járványhelyzet miatt nem küldik iskolába a gyereket, az igazolt hiányzásnak számít

loading...