Varga Judit válik: újabb NER-feleség mutatja be az egyedülálló családmodellt

Kép forrása: MTI

Nemrégiben az otthonukban készített riportot a Blikk, amely most arról számol be, hogy az igazságügyi miniszter válásra adta a fejét.

Az igazságügyi minisztert és férjét a nyilvánosság politikusi álompárként ismerhette meg, most mégis úgy tűnik, hogy a budai ingatlanvásárlások sem voltak elegendők ahhoz, hogy ez a frigy a kirakatban legalább fennmaradjon.

A válást Varga Judit sem cáfolta konkrétan, inkább az zavarta, hogy kérdezősködnek:

Vargáék pozíciójukból adódóan jómódban élnek,

havonta bruttó hatmillió forintot keresnek. Ráadásul alig egy éve vásároltak nem kis hitelre közösen új otthont Budán, és egy mesébe illő nyaralójuk is van Balatonhenyén. Kérdés, hogyan tudnak osztozni a vagyonon.

Az ingatlanok mellett Varga félig tulajdonosa egy 2018-as Volvo XC60 autónak, van 2 millió forint és 6 ezer euró készpénze, továbbá 3,2 millió forint, illetve 4800 euró számlakövetelése is. Igazi luxusfideszes miniszterről beszélünk.

Érdekes, hogy Varga Judit kikéri magának a magánéletének firtatását, mikor a férjével mindketten közszereplők, ő maga pedig része annak a rendszernek, amely meg akarja mondani az embereknek, hogy milyen a jó család. Ugyanennek a rezsimnek volt ékköve Szájer József, Borkai Zsolt vagy éppen Rogán Antal is.

Hát, ha ez így történt, akkor Jutka, üdv a klubban!

Jövő héttől igényelhető a védettségi igazolvány: fizetni kell majd érte, de cserébe engedményeket kaphatunk

loading...