Új módszert vetett be a Fidesz Győrben, figyeljetek! – ezt másutt is használni fogják

kép forrása: HVG rejtett kamerás felvétele.

Szinte minden választáskor előkerül az úgynevezett Kubatov-lista. Ezúttal azonban több forrásunk is megerősítette, hogy nem a szokványos papírformát alkalmazzák, amellyel más aktivista, vagy akár a rendőrség által megfoghatók lennének. Új módszert találtak ki, mutatjuk, mi az.

Már a HVG is beszámolt róla korábban, hogy jól öltözött fiatalemberek a Jókai utcát keresték Győrben. Egyiküknél egy fehér tablet volt. A portál egy videofelvételt is közzétett arról, hogy Győrbe ejtőernyőztetett fideszesek a „doktor urat” támogatva korzóznak.

Az Ellenszél információi szerint az aktivisták több tabletes gyűjtögetőt is megfigyeltek a megyeszékhelyen, akik vagy útbaigazítást kértek a megadott címhez, vagy már az ingatlanok küszöbén álltak, és csengettek.

A tablet lényegében egy könnyen hordozható számítógép, amelybe minden lista elfér, és ha a jogellenes magatartást követő fideszesekre rá is hívnák a rendőröket, bizonyíték hiányában a helyszínen aligha tudnának intézkedni, mivel minden a jelszóval védett számítógépen van.

Mást nem tudunk tenni, mint mindig résen lenni, és rögzíteni az esetleges bűncselekményeket. Terjesszétek az új módszert: már papír helyett tablettel járnak!

loading...