Éghet a fideszesek pofája: a képünkbe hazudtak, de mától mindenki megtudja az igazat

Kép forrása: Orbán Viktor/Facebook

Több fideszes politikus is közleményeket adott ki arról, hogy a galád, gonosz Facebook nem ad elég teret a kormánypárt hirdetéseinek az oldal elfogultsága miatt. Ennek a mítosznak a mai nappal vége, ugyanis pontos számok buktatták le a Fidesz kamuját.

Messze a Fidesz költötte idén a legtöbb pénzt Facebook-hirdetésre, az RTL Híradó számításai szerint márciustól októberig összesen 96 millió 300 ezer forintot. A kormánypárt többet költött, mint az összes ellenzéki párt együtt.

Ehhez képest Kövér László házelnök októberben azt mondta, nem voltak tiszták az önkormányzati választások, mert „percenként villantak fel ellenzéki politikusok a Facebookon, bennünket pedig onnan kiirtottak”.

A választás óta eltelt hetekben szintén azzal magyarázták a kormánypártok vereségét, hogy nem sikerült megszólítaniuk a fiatalokat, akik szerintük állandóan a telefonjukat nyomkodják.

Lehet mismásolni, lehet a vereséget a Facebookra vagy a Kövér által megvádolt Sorosra fogni, de végső soron maga a kormány a hibás. Az embereknek egyszerűen elegük lett a lopásból, a Fidesz hazugságaiból.

loading...