Kövér László: Soros beavatkozott a választásokba

Kövér Lászlót a szülővárosából osztották ki.
Kép forrása - MTI/Bruzák Noémi

Kövér László a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen tartott előadást kedd este. Beszélt többet között a Fidesz megalakulásáról, aktuálpolitikáról és hallgatói kérdésekre is válaszolt, valamint kommunistázott, sorosozott.

A házelnök szerint nem volt tiszta az önkormányzati választás, szerinte nem csak az oroszok próbálnak meg választásokat befolyásolni, hanem Soros és a Facebook is:

Lehet nyafogni, hogy az oroszok beavatkoznak a választásokba, de Sorosék és a Facebook is beavatkozik.

Ezután a választásokat, focibolond kormányhoz hűen egy focimeccshez is hasonlította, majd azt is hozzátette, hogy azért veszítettek, mert az ellenzék összeállt.

Megkérdezték Kövértől, szerinte hogyan tudnák visszaszerezni a budapestiek bizalmát, amire csak azt felelte, hogy szerinte Demszky lerohasztotta a fővárost, majd Tarlós csodát tett vele. Szerinte most, hogy az ellenzék kezére került Budapest, a budapestiek majd megérzik a különbséget.

Az előadás hátralevő részében tovább szapult egyes baloldali politikusokat. Kommunistázott is, ismét, ez lehet a Fidesz aktuális mondása, hiszen úgy tűnik, a migránskártyát már nem tudják úgy kijátszani ahogy tehették azt eddig.

loading...