Megtörtént, amire sokan fogadtak volna: „elúsztak” a bizonyítékok az Ördög ügyvédje sztoriban

Fotó: Győr+

Ha most egy biztosító-társaság lennénk, arról írnánk, hogy a váratlan baleseteket nagyon nehéz kikerülni, mint például egy villámcsapást vagy egy lakástüzet, ezért mindig kössünk biztosítást. Mi azonban nem biztosításban utazunk, ezért közéleti portálként máshogy közelítjük meg a csőtörést, főleg, ha az egy olyan ügyvéd irodájában úsztat el fontos dokumentumokat, mint Rákosfalvy Zoltán.

A Magyar Hang értesülési szerint csőtörés volt Rákosfalvy Zoltán ügyvéd irodájában, a víz dokumentumokat semmisített meg. Rákosfalvy az a győri ügyvéd, akit a Borkai-szexhajón tetőtől talpig megszemlélhettünk.

A lapnak arról nincs információja, hogy a rendőrség tartott-e házkutatást az ügyvédnél, de két másik vállalkozót, Szabó Ervint és Neumann Zoltánt kihallgatott a rendőrség, és náluk volt házkutatás is. (Ők is a Borkai-éra alatt meggazdagodott vállalkozók.)

„A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda hűtlen kezelés és más bűncselekmény gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen folytat nyomozásokat. Az ügyben a rendőrség iratokat, dokumentumokat foglalt le, amelyek vizsgálata, elemzése folyamatban van. A nyomozások érdekeire tekintettel a rendőrség az eljárásról bővebb tájékoztatást nem ad.” – írja a lap.

Nehéz írni egy efféle csőtörésről anélkül, hogy ne gondoljunk annak esetleges szándékosságára, ismerve a körülményeket. Noha jóhiszeműek vagyunk Rákosfalvy Zoltánnal, és nem feltételezünk szándékosságot, a véleményünk az, hogy igencsak érdekes ez az időzítés a fontos iratokat elúsztató sajnálatos káresetre…

loading...